Bundy and the Green River Killer 2019

  • 4.6 27 stemmen
  • 85 min
  • Misdaad Thriller Drama Horror
Trailer afspelen

Het is het jaar 1984. In Washington doet een rechercheur onderzoek naar een seriemoordenaar die de bijnaam "The Green River Killer" gekregen heeft. De rechercheur tast echter in het duister en schakelt de hulp in van een succesvolle psychologe. Ondertussen tikt de klok door en blijven er nieuwe slachtoffers vallen. In een wanhopige poging de zaak sneller op te lossen bezoekt de rechercheur een gevangenis. Hij gaat in gesprek met de beruchte seriemoordenaar Ted Bundy.


Stream Bundy and the Green River Killer (2019) online in België

Wil je Bundy and the Green River Killer (2019) kijken? Is de film Bundy and the Green River Killer met Jared Nelson te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Bundy and the Green River Killer kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Momenteel kun je Bundy and the Green River Killer (2019) streamen op Netflix.

Stream Bundy and the Green River Killer (2019) gratis
Download ondertiteling voor deze film Bundy and the Green River Killer (2019)
Bundy.and.the.Green.River.Killer.2019.1080p.AMZN.WEB-DL.DDP5.1.H.264-NTG Downloaden
fc.de.kampioenen.s18.e11.hormonen.1177406.color Downloaden

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Dinsdag 9 april 2019
  • Speelduur 85 minuten
  • Genres Misdaad, Thriller, Drama & Horror
  • Productiebedrijven North Bank Entertainment
  • Productielanden United Kingdom
  • Trefwoorden Fbi, Serial killer & Mlčení jehňátek.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

De film Bundy and the Green River Killer (2019) met Jared Nelson is te streamen op Netflix.

Momenteel kun je Bundy and the Green River Killer (2019) streamen op Netflix in België. De mogelijkheid om deze film gratis te kijken hangt per streamingdienst af van het abonnementsmodel. Voor de meeste films zijn Nederlandstalige ondertiteling of audio beschikbaar.

De film Bundy and the Green River Killer (2019) is momenteel niet beschikbaar om te kopen op streamingdiensten in België.

De film Bundy and the Green River Killer (2019) is momenteel niet beschikbaar om te huren op streamingdiensten in België.

In België kan je Bundy and the Green River Killer (2019) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Bundy and the Green River Killer (2019) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Bundy and the Green River Killer (2019) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Ja, Bundy and the Green River Killer (2019) is beschikbaar op Netflix in België. Met een abonnement bij Netflix kan je Bundy and the Green River Killer (2019) onbeperkt gratis kijken.

Bundy and the Green River Killer (2019) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Bundy and the Green River Killer (2019) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Bundy and the Green River Killer (2019) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Bundy and the Green River Killer (2019) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.