A Mighty Heart 2007

  • 6.4 307 stemmen
  • 108 min
  • Drama Thriller
Trailer afspelen

Het waargebeurde verhaal van Mariane Pearl en haar echtgenoot Daniel. Het is 2002 en zij is zwanger als ze het nieuws krijgt dat Daniel, een journalist voor de Wall Street Journal, ontvoerd is in Pakistan. Daniel onderzocht daar de connectie tussen de 'shoebomber' Richard Reid en een Islamitisch spiritueel leider. Voor Mariane begint een zoektocht naar wat er gebeurd is met haar man.


Stream A Mighty Heart (2007) online in België

Wil je A Mighty Heart (2007) kijken? Is de film A Mighty Heart met Angelina Jolie te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je A Mighty Heart kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Het is mogelijk om de film A Mighty Heart te kopen op Apple TV, Google Play Movies, Rakuten TV & Amazon Video. A Mighty Heart (2007) is te huur op Apple TV, Google Play Movies, Rakuten TV & Amazon Video om online te kijken.

Download ondertiteling voor deze film A Mighty Heart (2007)
A.Mighty.Heart[2007[DvDrip[Eng]-aXXo Downloaden
A.Mighty.Heart.DVDRip.XviD-DiAMOND Downloaden
A Mighty Heart Downloaden
- Downloaden

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Vrijdag 22 juni 2007
  • Speelduur 108 minuten
  • Genres Drama & Thriller
  • Productie budget $16,000,000
  • Opbrengst $18,928,871
  • Productiebedrijven Plan B Entertainment, Revolution Films & Paramount Vantage
  • Productielanden United Kingdom & United States of America
  • Trefwoorden Friendship, New love, Faith, Hostage, Despair, Fbi, Pregnancy, Journalism, Hope, Sadness, Support, Loss, Pakistan, Murder & 9/11.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

A Mighty Heart (2007) is te koop op Apple TV, Google Play Movies, Rakuten TV & Amazon Video. A Mighty Heart (2007) kan je in België huren op Apple TV, Google Play Movies, Rakuten TV & Amazon Video.

De film A Mighty Heart (2007) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film A Mighty Heart (2007) is te koop op streamingdienst Apple TV, Google Play Movies, Rakuten TV & Amazon Video. Het is aangeraden de film te kopen als je deze meerdere keren wilt kijken. Je hebt dan de mogelijkheid de film onbeperkt te kijken. De prijs die je moet betalen is afhankelijk van de titel en de beeldkwaliteit van de koopfilm.

Je kan de film A Mighty Heart (2007) huren op Apple TV, Google Play Movies, Rakuten TV & Amazon Video. Als je kiest om deze film te huren dan heb je de mogelijk deze gedurende een bepaalde huurperiode online te kijken.

In België kan je A Mighty Heart (2007) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film A Mighty Heart (2007) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film A Mighty Heart (2007) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

A Mighty Heart (2007) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

A Mighty Heart (2007) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

A Mighty Heart (2007) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

A Mighty Heart (2007) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Je kan de film A Mighty Heart (2007) met Angelina Jolie kopen of huren op Apple TV in België.