Parasite 2019

Originele titel: 기생충

Doe alsof je de eigenaar bent.

 • 8.5 16754 stemmen
 • 132 min
 • Komedie Thriller Drama
Trailer afspelen

Het arme en werkloze gezin Ki-taek heeft een bijzondere belangstelling voor de rijke en glamoureuze familie Park om in hun levensonderhoud te voorzien, totdat ze verstrikt raken in een onverwacht incident.


Stream Parasite (2019) online in België

Wil je Parasite (2019) kijken? Is de film Parasite met Song Kang-ho te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Parasite kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Momenteel kun je Parasite (2019) streamen op CineMember. Parasite (2019) is te huur op meJane om online te kijken.

Stream Parasite (2019) gratis
Huur Parasite (2019)

Acteurs en actrices

Crew


 • Verschijningsdatum Donderdag 30 mei 2019
 • Speelduur 132 minuten
 • Genres Komedie, Thriller & Drama
 • Productie budget $11,363,000
 • Opbrengst $257,591,776
 • Productiebedrijven Barunson E&A
 • Productielanden South Korea
 • Trefwoorden Dark comedy, Private lessons, Birthday party, Con artist, Working class, Psychological thriller, Class differences, Housekeeper, Tutor, Family, Crime family, Unemployed, Wealthy family, South korea & Seoul, south korea.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles
Veelgestelde vragen

De film Parasite (2019) met Song Kang-ho is te streamen op CineMember. Parasite (2019) kan je in België huren op meJane.

Momenteel kun je Parasite (2019) streamen op CineMember in België. De mogelijkheid om deze film gratis te kijken hangt per streamingdienst af van het abonnementsmodel. Voor de meeste films zijn Nederlandstalige ondertiteling of audio beschikbaar.

De film Parasite (2019) is te koop op streamingdienst meJane. Het is aangeraden de film te kopen als je deze meerdere keren wilt kijken. Je hebt dan de mogelijkheid de film onbeperkt te kijken. De prijs die je moet betalen is afhankelijk van de titel en de beeldkwaliteit van de koopfilm.

Je kan de film Parasite (2019) huren op meJane. Als je kiest om deze film te huren dan heb je de mogelijk deze gedurende een bepaalde huurperiode online te kijken.

In België kan je Parasite (2019) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Parasite (2019) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Parasite (2019) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Parasite (2019) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Parasite (2019) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Parasite (2019) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Parasite (2019) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Parasite (2019) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.