Aquaman 2018

 • 6.9 13483 stemmen
 • 143 min
 • Actie Avontuur Fantasie
Trailer afspelen

'Aquaman' volgt Arthur Curry, erfgenaam van het onderwaterkoninkrijk van Atlantis. Arthur zal uit de schaduw moeten treden en zich een ware leider moeten tonen als Heerser van de 7 Zeeën. Dit moet hij doen tussen een wereld aan de oppervlakte die de zee vernietigt en de spanningen binnen zijn eigen onderwaterrijk.


Stream Aquaman (2018) online in België

Wil je Aquaman (2018) kijken? Is de film Aquaman met Jason Momoa te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Aquaman kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Momenteel kun je Aquaman (2018) streamen op Netflix. Het is mogelijk om de film Aquaman te kopen op Apple TV, Google Play Movies, Rakuten TV & Amazon Video. Aquaman (2018) is te huur op Apple TV, Google Play Movies, Rakuten TV, Telenet & Amazon Video om online te kijken.


Acteurs en actrices

Crew


 • Verschijningsdatum Vrijdag 7 december 2018
 • Speelduur 143 minuten
 • Genres Actie, Avontuur & Fantasie
 • Productie budget $160,000,000
 • Opbrengst $1,148,528,393
 • Productiebedrijven Warner Bros. Pictures, The Safran Company & DC Films
 • Productielanden United States of America
 • Trefwoorden Hero, Chase, Atlantis, Superhero, Half-brother, Based on comic, Royalty, Underwater, Duringcreditsstinger, Quest, Dc extended universe (dceu), Advanced civilization & Two worlds.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles
Veelgestelde vragen

De film Aquaman (2018) met Jason Momoa is te streamen op Netflix. Aquaman (2018) is te koop op Apple TV, Google Play Movies, Rakuten TV & Amazon Video. Aquaman (2018) kan je in België huren op Apple TV, Google Play Movies, Rakuten TV, Telenet & Amazon Video.

Momenteel kun je Aquaman (2018) streamen op Netflix in België. De mogelijkheid om deze film gratis te kijken hangt per streamingdienst af van het abonnementsmodel. Voor de meeste films zijn Nederlandstalige ondertiteling of audio beschikbaar.

De film Aquaman (2018) is te koop op streamingdienst Apple TV, Google Play Movies, Rakuten TV, Telenet & Amazon Video. Het is aangeraden de film te kopen als je deze meerdere keren wilt kijken. Je hebt dan de mogelijkheid de film onbeperkt te kijken. De prijs die je moet betalen is afhankelijk van de titel en de beeldkwaliteit van de koopfilm.

Je kan de film Aquaman (2018) huren op Apple TV, Google Play Movies, Rakuten TV, Telenet & Amazon Video. Als je kiest om deze film te huren dan heb je de mogelijk deze gedurende een bepaalde huurperiode online te kijken.

In België kan je Aquaman (2018) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Aquaman (2018) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Aquaman (2018) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Ja, Aquaman (2018) is beschikbaar op Netflix in België. Met een abonnement bij Netflix kan je Aquaman (2018) onbeperkt gratis kijken.

Aquaman (2018) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Aquaman (2018) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Aquaman (2018) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Je kan de film Aquaman (2018) met Jason Momoa kopen of huren op Apple TV in België.