Green Book 2018

Een duister geheim verbergt zich onder het ijs. Geïnspireerd door een echte vriendschap.

 • 8.2 10517 stemmen
 • 130 min
 • Drama Komedie
Trailer afspelen

'Green Book' volgt een Italiaans-Amerikaanse uitsmijter, Tony Lip genaamd, die tijdelijk zonder werk zit als zijn nachtclub een paar maanden dicht gaat. Vervolgens besluit hij als chauffeur rond te rijden voor een uiterst getalenteerde pianist.


Stream Green Book (2018) online in België

Wil je Green Book (2018) kijken? Is de film Green Book met Viggo Mortensen te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Green Book kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Momenteel kun je Green Book (2018) streamen op Yelo Play. Het is mogelijk om de film Green Book te kopen op Apple TV, Google Play Movies, Rakuten TV & Amazon Video. Green Book (2018) is te huur op Apple TV & Rakuten TV om online te kijken.

Stream Green Book (2018) gratis
Huur Green Book (2018)

Acteurs en actrices

Crew


 • Verschijningsdatum Vrijdag 16 november 2018
 • Speelduur 130 minuten
 • Genres Drama & Komedie
 • Productie budget $23,000,000
 • Opbrengst $319,700,000
 • Productiebedrijven Participant, DreamWorks Pictures & Cinetic Media
 • Productielanden United States of America
 • Trefwoorden Southern usa, Friendship, Road trip, Racism, Pianist, Driver, Lgbt, Road movie, Music tour, 1960s & Roadtrip.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles
Veelgestelde vragen

De film Green Book (2018) met Viggo Mortensen is te streamen op Yelo Play. Green Book (2018) is te koop op Apple TV, Google Play Movies, Rakuten TV & Amazon Video. Green Book (2018) kan je in België huren op Apple TV & Rakuten TV.

Momenteel kun je Green Book (2018) streamen op Yelo Play in België. De mogelijkheid om deze film gratis te kijken hangt per streamingdienst af van het abonnementsmodel. Voor de meeste films zijn Nederlandstalige ondertiteling of audio beschikbaar.

De film Green Book (2018) is te koop op streamingdienst Apple TV & Rakuten TV. Het is aangeraden de film te kopen als je deze meerdere keren wilt kijken. Je hebt dan de mogelijkheid de film onbeperkt te kijken. De prijs die je moet betalen is afhankelijk van de titel en de beeldkwaliteit van de koopfilm.

Je kan de film Green Book (2018) huren op Apple TV & Rakuten TV. Als je kiest om deze film te huren dan heb je de mogelijk deze gedurende een bepaalde huurperiode online te kijken.

In België kan je Green Book (2018) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Green Book (2018) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Green Book (2018) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Green Book (2018) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Green Book (2018) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Green Book (2018) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Green Book (2018) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Je kan de film Green Book (2018) met Viggo Mortensen kopen of huren op Apple TV in België.