Eternals 2021

 • 6.9 7479 stemmen
 • 156 min
 • Sciencefiction Actie Avontuur
Trailer afspelen

Een onsterfelijk buitenaards ras, gecreëerd door de Celestials, leeft al meer dan 7000 jaar in het geheim op aarde. Een onverwachte tragedie dwingt hen echter om na al die jaren uit hun schaduw te komen. Ze dienen zich te herenigen om de mensheid te beschermen tegen hun slechte tegenhangers, de Deviants.


Stream Eternals (2021) online in België

Wil je Eternals (2021) kijken? Is de film Eternals met Gemma Chan te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Eternals kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Momenteel kun je Eternals (2021) streamen op Disney Plus. Het is mogelijk om de film Eternals te kopen op Apple TV & Rakuten TV. Eternals (2021) is te huur op Rakuten TV & meJane om online te kijken.

Stream Eternals (2021) gratis
Koop Eternals (2021)
Huur Eternals (2021)

Acteurs en actrices

Crew


 • Verschijningsdatum Woensdag 3 november 2021
 • Speelduur 156 minuten
 • Genres Sciencefiction, Actie & Avontuur
 • Productie budget $200,000,000
 • Opbrengst $402,064,899
 • Productiebedrijven Marvel Studios
 • Productielanden Canada & United States of America
 • Trefwoorden Supernatural, Superhero, Based on comic, Alien, Super power, Aftercreditsstinger, Marvel cinematic universe (mcu), Sign languages, Ancient & God-like.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles
Veelgestelde vragen

De film Eternals (2021) met Gemma Chan is te streamen op Disney Plus. Eternals (2021) is te koop op Apple TV & Rakuten TV. Eternals (2021) kan je in België huren op Rakuten TV & meJane.

Momenteel kun je Eternals (2021) streamen op Disney Plus in België. De mogelijkheid om deze film gratis te kijken hangt per streamingdienst af van het abonnementsmodel. Voor de meeste films zijn Nederlandstalige ondertiteling of audio beschikbaar.

De film Eternals (2021) is te koop op streamingdienst Rakuten TV & meJane. Het is aangeraden de film te kopen als je deze meerdere keren wilt kijken. Je hebt dan de mogelijkheid de film onbeperkt te kijken. De prijs die je moet betalen is afhankelijk van de titel en de beeldkwaliteit van de koopfilm.

Je kan de film Eternals (2021) huren op Rakuten TV & meJane. Als je kiest om deze film te huren dan heb je de mogelijk deze gedurende een bepaalde huurperiode online te kijken.

In België kan je Eternals (2021) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Eternals (2021) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Eternals (2021) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Eternals (2021) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Ja, Eternals (2021) is beschikbaar op Disney Plus in België. Met een abonnement bij Disney+ kan je Eternals (2021) onbeperkt gratis kijken.

Eternals (2021) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Eternals (2021) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Je kan de film Eternals (2021) met Gemma Chan kopen of huren op Apple TV in België.