Along Came a Spider 2001

  • 6.3 1778 stemmen
  • 104 min
  • Misdaad Mysterie Thriller Actie
Trailer afspelen

De dochter van een senator wordt van school ontvoerd door één van haar leraren. De kidnapper belt een politieagent, die zodoende betrokken raakt bij de ontvoering. Hij wordt geholpen door één van de leden van de beveiligingsdienst die gefaald hebben in het beschermen van het meisje op haar school.


Stream Along Came a Spider (2001) online in België

Wil je Along Came a Spider (2001) kijken? Is de film Along Came a Spider met Morgan Freeman te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Along Came a Spider kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Het is mogelijk om de film Along Came a Spider te kopen op Apple TV, Google Play Movies & Amazon Video. Along Came a Spider (2001) is te huur op Apple TV, Google Play Movies & Amazon Video om online te kijken.

Koop Along Came a Spider (2001)
Huur Along Came a Spider (2001)
Download ondertiteling voor deze film Along Came a Spider (2001)
Along.Came.a.Spider.2001.1080p.BluRay.X264-AMIABLE Downloaden
Along Came a Spider (2001) Downloaden
Along.Came.A.Spider.2001.720p.BluRay.x264.AC3-HDChina Downloaden
Along Came a Spider Downloaden
Along Came a Spider Downloaden
along came a spider Downloaden
Along Come a Spider Downloaden
Along.Came.a.Spider.(2001)BD Remux Downloaden

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Vrijdag 6 april 2001
  • Speelduur 104 minuten
  • Genres Misdaad, Mysterie, Thriller & Actie
  • Productie budget $60,000,000
  • Opbrengst $105,200,000
  • Productiebedrijven Paramount, AZL Productions KG, David Brown Productions, MFP Munich Film Partners, Phase 1 Productions & Revelations Entertainment
  • Productielanden Canada, Germany & United States of America
  • Trefwoorden Based on novel or book, Police, Psychology, Police operation, Sequel, Psychologist & Whodunit.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

Along Came a Spider (2001) is te koop op Apple TV, Google Play Movies & Amazon Video. Along Came a Spider (2001) kan je in België huren op Apple TV, Google Play Movies & Amazon Video.

De film Along Came a Spider (2001) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Along Came a Spider (2001) is te koop op streamingdienst Apple TV, Google Play Movies & Amazon Video. Het is aangeraden de film te kopen als je deze meerdere keren wilt kijken. Je hebt dan de mogelijkheid de film onbeperkt te kijken. De prijs die je moet betalen is afhankelijk van de titel en de beeldkwaliteit van de koopfilm.

Je kan de film Along Came a Spider (2001) huren op Apple TV, Google Play Movies & Amazon Video. Als je kiest om deze film te huren dan heb je de mogelijk deze gedurende een bepaalde huurperiode online te kijken.

In België kan je Along Came a Spider (2001) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Along Came a Spider (2001) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Along Came a Spider (2001) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Along Came a Spider (2001) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Along Came a Spider (2001) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Along Came a Spider (2001) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Along Came a Spider (2001) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Je kan de film Along Came a Spider (2001) met Morgan Freeman kopen of huren op Apple TV in België.