Dragonworld: The Legend Continues 1999

  • 5.2 4 stemmen
  • 78 min
  • Komedie Avontuur Familie
Trailer afspelen

Er heerst een machtige magie in de hooglanden van Schotland. De jonge John McGowen is de enige echte trouwe vriend en beschermer van Yowler. En Yowler is de laatste draak op aarde. Maar er heerst gevaar! De zwarte ridder Mclain, ook wel de Draken doder genoemd, is terug gekeerd naar de aarde met als doel Yowler te doden en om de wereld in een nieuwe periode van duisternis te veranderen. Johnny moet een manier weten te vinden dit te voorkomen. Hij moet zorgen dat de aarde zijn krachten verzameld om de zwarte ridder te verslaan en om zo te voorkomen dat een reeks van geweld begint. Gaat het Johnny lukken.


Stream Dragonworld: The Legend Continues (1999) online in België

Wil je Dragonworld: The Legend Continues (1999) kijken? Is de film Dragonworld: The Legend Continues met Drake Bell te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Dragonworld: The Legend Continues kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Geen beschikbare streamingdiensten in België


Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Zaterdag 17 april 1999
  • Speelduur 78 minuten
  • Genres Komedie, Avontuur & Familie
  • Productiebedrijven Full Moon Entertainment, The Kushner-Locke Company & Castel Film
  • Productielanden Romania & United States of America
  • Trefwoorden Scotland, Social worker, Sorcery, Grandfather, Knight & Dragon.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

De film Dragonworld: The Legend Continues (1999) is momenteel niet te zien op Belgische streamingdiensten.

De film Dragonworld: The Legend Continues (1999) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Dragonworld: The Legend Continues (1999) is momenteel niet beschikbaar om te kopen op streamingdiensten in België.

De film Dragonworld: The Legend Continues (1999) is momenteel niet beschikbaar om te huren op streamingdiensten in België.

In België kan je Dragonworld: The Legend Continues (1999) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Dragonworld: The Legend Continues (1999) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Dragonworld: The Legend Continues (1999) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Dragonworld: The Legend Continues (1999) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Dragonworld: The Legend Continues (1999) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Dragonworld: The Legend Continues (1999) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Dragonworld: The Legend Continues (1999) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Dragonworld: The Legend Continues (1999) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.