Kingdom of Heaven 2005

  • 6.9 4036 stemmen
  • 144 min
  • Drama Actie Avontuur Historisch Oorlog
Trailer afspelen

Balian, een jonge Franse smid, rouwt om het verlies van zijn vrouw en zijn jonge zoon. Hij krijgt bezoek van Godfrey of Ibelin - een baron van de koning van Jeruzalem, die zeer vastberaden is om vrede in het Beloofde Land te behouden. Hij is op zoek naar de rouwende Balian, zijn buitenechtelijke zoon. Balian laat zijn verdriet voor wat het is en vergezelt Godfrey op zijn heilige missie. Wanneer zijn vader voortijdig overlijdt, erft Balian grond en een eigen titel in Jeruzalem, een stad waarin Christenen, Moslims en Joden vreedzaam samengeleefd hebben gedurende de korte wapenstilstand tussen de 2e en 3e Kruistocht. In Jeruzalem wordt Balian verliefd op de mysterieuze zus van de koning, prinses Sibylla en zal Balian uitgroeien tot een van de meest eervolle en heldhaftigste ridders, die zijn volk moet beschermen tegen overweldigende krachten.


Stream Kingdom of Heaven (2005) online in België

Wil je Kingdom of Heaven (2005) kijken? Is de film Kingdom of Heaven met Orlando Bloom te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Kingdom of Heaven kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Momenteel kun je Kingdom of Heaven (2005) streamen op Disney Plus. Het is mogelijk om de film Kingdom of Heaven te kopen op Apple TV, Google Play Movies & Rakuten TV. Kingdom of Heaven (2005) is te huur op Apple TV, Google Play Movies & Rakuten TV om online te kijken.

Stream Kingdom of Heaven (2005) gratis
Koop Kingdom of Heaven (2005)
Huur Kingdom of Heaven (2005)
Download ondertiteling voor deze film Kingdom of Heaven (2005)
Toon alle ondertiteling versies
Kingdom.Of.Heaven.DC.2005.BluRay.1080p.DTS.x264.dxva-EuReKA Downloaden
Kingdom.Of.Heaven.Ned.DVD Downloaden
Kingdom.Of.Heaven.TS.HUMR Downloaden
Kingdom.Of.Heaven.2005.Directors.Cut.Roadshow.Version.1080p.BluRay.x264.DTS-FGT Downloaden
Kingdom.Of.Heaven.DVDRip.XViD-UNiT Downloaden
Kingdom.of.Heaven.TC.XviD-MoF Downloaden
Kingdom.of.Heaven.TC.XviD.AC3.MiNY Downloaden
Kingdom.Of.Heaven.2005.Custom.NL.Subbed.PAL.DVDr-FTC Downloaden
Kingdom.Of.Heaven.2005.DC.1080p.BluRay.H264.AAC-RARBG Downloaden
Kingdom.Of.Heaven.DVDRip.XViD-UNiT Downloaden
Kingdom of Heaven , Kingdom.of.Heaven.TC.XviD-MoF Downloaden
That 70s Show S04E27 Love Wisconsin Style DVDRip XviD FoV Downloaden
Kingdom.of.Heaven.2004.1080p.BluRay.MULTi.x264.DTS Downloaden
Kingdom.of.Heaven.TC.XviD-MoF Downloaden
Kingdom Of Heaven Part1[Special Extended Director's Cut]DvDrip[Eng] aXXo srt Downloaden
Kingdom.Of.Heaven.DVDRip.XViD-UNiT Downloaden
Kingdom.Of.Heaven.TS.HUMR Downloaden
Kingdom.Of.Heaven.2005.Part2[Special.Extended.Director's.Cut]DvDrip[Eng]-aXXo Downloaden
Kingdom.Of.Heaven.2005.XviD.AC3-WAF Downloaden
that_70s_show.4x27.love_wisconsin_style.dvdrip_xvid-fov Downloaden

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Dinsdag 3 mei 2005
  • Speelduur 144 minuten
  • Genres Drama, Actie, Avontuur, Historisch & Oorlog
  • Productie budget $130,000,000
  • Opbrengst $218,100,001
  • Productiebedrijven Scott Free Productions, BK, KOH, Reino del Cielo, Inside Track 3, 20th Century Fox & Babelsberg Film
  • Productielanden Germany, Spain, United Kingdom & United States of America
  • Trefwoorden Epic, Blacksmith, Muslim, Crusade, Jerusalem, israel, Catapult, Swordsman, Battlefield, Knight, Religion, Order of the templars, Epic battle, Desert battle, Knight templars, 12th century, Saladin, King richard, Christian & Sword battle.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

De film Kingdom of Heaven (2005) met Orlando Bloom is te streamen op Disney Plus. Kingdom of Heaven (2005) is te koop op Apple TV, Google Play Movies & Rakuten TV. Kingdom of Heaven (2005) kan je in België huren op Apple TV, Google Play Movies & Rakuten TV.

Momenteel kun je Kingdom of Heaven (2005) streamen op Disney Plus in België. De mogelijkheid om deze film gratis te kijken hangt per streamingdienst af van het abonnementsmodel. Voor de meeste films zijn Nederlandstalige ondertiteling of audio beschikbaar.

De film Kingdom of Heaven (2005) is te koop op streamingdienst Apple TV, Google Play Movies & Rakuten TV. Het is aangeraden de film te kopen als je deze meerdere keren wilt kijken. Je hebt dan de mogelijkheid de film onbeperkt te kijken. De prijs die je moet betalen is afhankelijk van de titel en de beeldkwaliteit van de koopfilm.

Je kan de film Kingdom of Heaven (2005) huren op Apple TV, Google Play Movies & Rakuten TV. Als je kiest om deze film te huren dan heb je de mogelijk deze gedurende een bepaalde huurperiode online te kijken.

In België kan je Kingdom of Heaven (2005) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Kingdom of Heaven (2005) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Kingdom of Heaven (2005) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Kingdom of Heaven (2005) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Ja, Kingdom of Heaven (2005) is beschikbaar op Disney Plus in België. Met een abonnement bij Disney+ kan je Kingdom of Heaven (2005) onbeperkt gratis kijken.

Kingdom of Heaven (2005) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Kingdom of Heaven (2005) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Je kan de film Kingdom of Heaven (2005) met Orlando Bloom kopen of huren op Apple TV in België.