George and the Dragon 2004

  • 5.3 85 stemmen
  • 93 min
  • Avontuur
Trailer afspelen

De eerste kruistocht om het Heilig Land te bevrijden is geëindigd. Een groep van ridders, schildknapen, soldaten en priesters maakt hun terugreis door een Europa dat voor altijd veranderd is. George verlangt ernaar om zijn zwaard aan de wilgen te hangen en zich te binden aan een rustig, vredig leven. Op hun tocht naar Engeland reist George naar het noorden waarvan hij gehoord heeft dat het land goed is, de bevolking schaars en van een vriendelijke Koning genaamd Edgar. Hij vindt Koning Edgar in een verschrikkelijke staat. Zijn mooie dochter Lunna is onlangs verdwenen. In ruil voor een klein stuk land, gaat George akkoord om Prinses Lunna te vinden. Met de trouwe dienaar van Edgar, Elmendorf, gaat George op zoek.


Stream George and the Dragon (2004) online in België

Wil je George and the Dragon (2004) kijken? Is de film George and the Dragon met James Purefoy te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je George and the Dragon kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Momenteel kun je George and the Dragon (2004) streamen op Amazon Prime Video. Het is mogelijk om de film George and the Dragon te kopen op Apple TV & Google Play Movies. George and the Dragon (2004) is te huur op Apple TV & Google Play Movies om online te kijken.

Stream George and the Dragon (2004) gratis
Koop George and the Dragon (2004)
Huur George and the Dragon (2004)
Download ondertiteling voor deze film George and the Dragon (2004)
George And The Dragon (2004) dvd Downloaden
George And The Dragon (2004) [DVDRip] Downloaden
george and the dragon Downloaden

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Zondag 28 maart 2004
  • Speelduur 93 minuten
  • Genres Avontuur
  • Productie budget $32,000,000
  • Productiebedrijven ApolloMedia, The Carousel Picture Company & Ravenhouse Entertainment
  • Productielanden Germany, United Kingdom, United States of America & Luxembourg
  • Trefwoorden Hero, Swordplay, Sword & Dragon.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

De film George and the Dragon (2004) met James Purefoy is te streamen op Amazon Prime Video. George and the Dragon (2004) is te koop op Apple TV & Google Play Movies. George and the Dragon (2004) kan je in België huren op Apple TV & Google Play Movies.

Momenteel kun je George and the Dragon (2004) streamen op Amazon Prime Video in België. De mogelijkheid om deze film gratis te kijken hangt per streamingdienst af van het abonnementsmodel. Voor de meeste films zijn Nederlandstalige ondertiteling of audio beschikbaar.

De film George and the Dragon (2004) is te koop op streamingdienst Apple TV & Google Play Movies. Het is aangeraden de film te kopen als je deze meerdere keren wilt kijken. Je hebt dan de mogelijkheid de film onbeperkt te kijken. De prijs die je moet betalen is afhankelijk van de titel en de beeldkwaliteit van de koopfilm.

Je kan de film George and the Dragon (2004) huren op Apple TV & Google Play Movies. Als je kiest om deze film te huren dan heb je de mogelijk deze gedurende een bepaalde huurperiode online te kijken.

In België kan je George and the Dragon (2004) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film George and the Dragon (2004) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film George and the Dragon (2004) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

George and the Dragon (2004) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

George and the Dragon (2004) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Ja, George and the Dragon (2004) is beschikbaar op Amazon Prime Video in België. Met een abonnement bij Amazon Prime Video kan je George and the Dragon (2004) onbeperkt gratis kijken.

George and the Dragon (2004) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Je kan de film George and the Dragon (2004) met James Purefoy kopen of huren op Apple TV in België.