Free Willy 1993

  • 6.1 1753 stemmen
  • 112 min
  • Familie Avontuur Drama
Trailer afspelen

Jesse is in een pleeggezin geplaatst, maar loopt weg en bekladt het bassin van een dolfinarium met spuitverf. De politie brengt hem terug naar de pleegouders met de opdracht dat hij alles schoonmaakt. Bij de uitvoering hiervan sluit hij vriendschap met Willy, een eigenwijze orka die niet veel van mensen moet hebben en al van jongs af aan in gevangenschap leeft.


Stream Free Willy (1993) online in België

Wil je Free Willy (1993) kijken? Is de film Free Willy met Jason James Richter te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Free Willy kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Momenteel kun je Free Willy (1993) streamen op Netflix. Het is mogelijk om de film Free Willy te kopen op Apple TV, Google Play Movies, Rakuten TV & Amazon Video. Free Willy (1993) is te huur op Apple TV, Google Play Movies, Rakuten TV & Amazon Video om online te kijken.

Stream Free Willy (1993) gratis
Download ondertiteling voor deze film Free Willy (1993)
Free Willy - DVDrip (Family, Adventure 1993 XviD) Downloaden
Free.Willy.1993.1080p.BluRay.x264.YIFY Downloaden
Free Willy - Dvd Downloaden
Free.Willy.1993.720p.OAR.HDTV.DD5.1.x264-Funner Downloaden
Free.Willy.1993.DVDRip.XVID Downloaden

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Vrijdag 16 juli 1993
  • Speelduur 112 minuten
  • Genres Familie, Avontuur & Drama
  • Productie budget $20,000,000
  • Opbrengst $153,698,625
  • Productiebedrijven Donner/Shuler-Donner Productions & Warner Bros. Pictures
  • Productielanden United States of America
  • Trefwoorden Whale, Social worker, Freedom, Social work, Human animal relationship, Best friend, Killer whale, Amusement park & Aftercreditsstinger.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

De film Free Willy (1993) met Jason James Richter is te streamen op Netflix. Free Willy (1993) is te koop op Apple TV, Google Play Movies, Rakuten TV & Amazon Video. Free Willy (1993) kan je in België huren op Apple TV, Google Play Movies, Rakuten TV & Amazon Video.

Momenteel kun je Free Willy (1993) streamen op Netflix in België. De mogelijkheid om deze film gratis te kijken hangt per streamingdienst af van het abonnementsmodel. Voor de meeste films zijn Nederlandstalige ondertiteling of audio beschikbaar.

De film Free Willy (1993) is te koop op streamingdienst Apple TV, Google Play Movies, Rakuten TV & Amazon Video. Het is aangeraden de film te kopen als je deze meerdere keren wilt kijken. Je hebt dan de mogelijkheid de film onbeperkt te kijken. De prijs die je moet betalen is afhankelijk van de titel en de beeldkwaliteit van de koopfilm.

Je kan de film Free Willy (1993) huren op Apple TV, Google Play Movies, Rakuten TV & Amazon Video. Als je kiest om deze film te huren dan heb je de mogelijk deze gedurende een bepaalde huurperiode online te kijken.

In België kan je Free Willy (1993) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Free Willy (1993) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Free Willy (1993) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Ja, Free Willy (1993) is beschikbaar op Netflix in België. Met een abonnement bij Netflix kan je Free Willy (1993) onbeperkt gratis kijken.

Free Willy (1993) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Free Willy (1993) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Free Willy (1993) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Je kan de film Free Willy (1993) met Jason James Richter kopen of huren op Apple TV in België.