Brighton Beach Memoirs 1986

  • 6.6 51 stemmen
  • 100 min
  • Komedie
Trailer afspelen

In 1937 zien we door de ogen van de jonge hoofdrolspeler Jerome de familieperikelen van een joodse familie in Brighton Beach, een buurt in Brooklyn, New York.


Stream Brighton Beach Memoirs (1986) online in België

Wil je Brighton Beach Memoirs (1986) kijken? Is de film Brighton Beach Memoirs met Jonathan Silverman te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Brighton Beach Memoirs kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Het is mogelijk om de film Brighton Beach Memoirs te kopen op Apple TV, Google Play Movies & Amazon Video. Brighton Beach Memoirs (1986) is te huur op Apple TV, Google Play Movies & Amazon Video om online te kijken.

Koop Brighton Beach Memoirs (1986)
Huur Brighton Beach Memoirs (1986)

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Vrijdag 26 december 1986
  • Speelduur 100 minuten
  • Genres Komedie
  • Productiebedrijven Universal Pictures & Rastar Productions
  • Productielanden United States of America
  • Trefwoorden Great depression, Based on play or musical, Coming of age, Breaking the fourth wall, Brooklyn, new york city, Semi autobiographical, Jewish family & 1930s.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

Brighton Beach Memoirs (1986) is te koop op Apple TV, Google Play Movies & Amazon Video. Brighton Beach Memoirs (1986) kan je in België huren op Apple TV, Google Play Movies & Amazon Video.

De film Brighton Beach Memoirs (1986) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Brighton Beach Memoirs (1986) is te koop op streamingdienst Apple TV, Google Play Movies & Amazon Video. Het is aangeraden de film te kopen als je deze meerdere keren wilt kijken. Je hebt dan de mogelijkheid de film onbeperkt te kijken. De prijs die je moet betalen is afhankelijk van de titel en de beeldkwaliteit van de koopfilm.

Je kan de film Brighton Beach Memoirs (1986) huren op Apple TV, Google Play Movies & Amazon Video. Als je kiest om deze film te huren dan heb je de mogelijk deze gedurende een bepaalde huurperiode online te kijken.

In België kan je Brighton Beach Memoirs (1986) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Brighton Beach Memoirs (1986) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Brighton Beach Memoirs (1986) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Brighton Beach Memoirs (1986) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Brighton Beach Memoirs (1986) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Brighton Beach Memoirs (1986) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Brighton Beach Memoirs (1986) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Je kan de film Brighton Beach Memoirs (1986) met Jonathan Silverman kopen of huren op Apple TV in België.