Barbie 2023

 • 7.3 4779 stemmen
 • 114 min
 • Komedie Avontuur Fantasie
Trailer afspelen

‘Barbie’ volgt een van de poppen die in Barbieland woont. Ze wordt van school gestuurd omdat ze niet perfect genoeg is. Ze besluit vervolgens om op avontuur te gaan in de echte wereld.


Stream Barbie (2023) online in België

Wil je Barbie (2023) kijken? Is de film Barbie met Margot Robbie te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Barbie kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Momenteel kun je Barbie (2023) streamen op Yelo Play. Het is mogelijk om de film Barbie te kopen op Apple TV, Google Play Movies & Amazon Video. Barbie (2023) is te huur op Apple TV, Google Play Movies & Amazon Video om online te kijken.

Stream Barbie (2023) gratis

Acteurs en actrices

Crew


 • Verschijningsdatum Woensdag 19 juli 2023
 • Speelduur 114 minuten
 • Genres Komedie, Avontuur & Fantasie
 • Productie budget $145,000,000
 • Opbrengst $1,418,073,931
 • Productiebedrijven LuckyChap Entertainment, Heyday Films, NB/GG Pictures & Mattel
 • Productielanden United Kingdom & United States of America
 • Trefwoorden Feminism, Patriarchy, Satire, Based on toy, Female protagonist, Doll, Fantasy world, Motherhood, Existentialism, Woman director, Mother daughter relationship, Gender discrimination, Barbie & Secret world.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles
Veelgestelde vragen

De film Barbie (2023) met Margot Robbie is te streamen op Yelo Play. Barbie (2023) is te koop op Apple TV, Google Play Movies & Amazon Video. Barbie (2023) kan je in België huren op Apple TV, Google Play Movies & Amazon Video.

Momenteel kun je Barbie (2023) streamen op Yelo Play in België. De mogelijkheid om deze film gratis te kijken hangt per streamingdienst af van het abonnementsmodel. Voor de meeste films zijn Nederlandstalige ondertiteling of audio beschikbaar.

De film Barbie (2023) is te koop op streamingdienst Apple TV, Google Play Movies & Amazon Video. Het is aangeraden de film te kopen als je deze meerdere keren wilt kijken. Je hebt dan de mogelijkheid de film onbeperkt te kijken. De prijs die je moet betalen is afhankelijk van de titel en de beeldkwaliteit van de koopfilm.

Je kan de film Barbie (2023) huren op Apple TV, Google Play Movies & Amazon Video. Als je kiest om deze film te huren dan heb je de mogelijk deze gedurende een bepaalde huurperiode online te kijken.

In België kan je Barbie (2023) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Barbie (2023) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Barbie (2023) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Barbie (2023) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Barbie (2023) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Barbie (2023) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Barbie (2023) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Je kan de film Barbie (2023) met Margot Robbie kopen of huren op Apple TV in België.