About Last Night 2014

  • 6.0 485 stemmen
  • 100 min
  • Komedie Romantiek
Trailer afspelen

Het verhaal volgt de nieuwe liefdes van twee koppels van de bar tot aan de slaapkamer, waarin ze uiteindelijk op de proef worden gesteld in de echte wereld. Danny (Micheal Ealy) begint een relatie met Debbie waardoor zijn leven een geheel andere wending aanneemt. De beste vriendin van Debbie, Joan (Regina Hall), komt er achter dat het vinden van en vasthouden aan ware liefde gecompliceerder is dan het lijkt.


Stream About Last Night (2014) online in België

Wil je About Last Night (2014) kijken? Is de film About Last Night met Kevin Hart te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je About Last Night kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Momenteel kun je About Last Night (2014) streamen op Netflix. Het is mogelijk om de film About Last Night te kopen op Apple TV, Google Play Movies, Rakuten TV & Amazon Video. About Last Night (2014) is te huur op Apple TV, Rakuten TV & Amazon Video om online te kijken.

Stream About Last Night (2014) gratis
Huur About Last Night (2014)
Download ondertiteling voor deze film About Last Night (2014)
About.Last.Night.2014.1080p.BluRay.x264.YIFY Downloaden
about last night 2014 nl subs Downloaden

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Vrijdag 14 februari 2014
  • Speelduur 100 minuten
  • Genres Komedie & Romantiek
  • Productie budget $12,500,000
  • Opbrengst $49,002,684
  • Productiebedrijven Olive Bridge Entertainment, Rainforest Entertainment & Screen Gems
  • Productielanden United States of America
  • Trefwoorden Romantic comedy, Relationship problems, Based on play or musical, Remake, Dating, Falling in love, Set up, Boyfriend girlfriend relationship, Moving in, Duringcreditsstinger, Relationships, Bar & Best friends.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

De film About Last Night (2014) met Kevin Hart is te streamen op Netflix. About Last Night (2014) is te koop op Apple TV, Google Play Movies, Rakuten TV & Amazon Video. About Last Night (2014) kan je in België huren op Apple TV, Rakuten TV & Amazon Video.

Momenteel kun je About Last Night (2014) streamen op Netflix in België. De mogelijkheid om deze film gratis te kijken hangt per streamingdienst af van het abonnementsmodel. Voor de meeste films zijn Nederlandstalige ondertiteling of audio beschikbaar.

De film About Last Night (2014) is te koop op streamingdienst Apple TV, Rakuten TV & Amazon Video. Het is aangeraden de film te kopen als je deze meerdere keren wilt kijken. Je hebt dan de mogelijkheid de film onbeperkt te kijken. De prijs die je moet betalen is afhankelijk van de titel en de beeldkwaliteit van de koopfilm.

Je kan de film About Last Night (2014) huren op Apple TV, Rakuten TV & Amazon Video. Als je kiest om deze film te huren dan heb je de mogelijk deze gedurende een bepaalde huurperiode online te kijken.

In België kan je About Last Night (2014) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film About Last Night (2014) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film About Last Night (2014) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Ja, About Last Night (2014) is beschikbaar op Netflix in België. Met een abonnement bij Netflix kan je About Last Night (2014) onbeperkt gratis kijken.

About Last Night (2014) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

About Last Night (2014) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

About Last Night (2014) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Je kan de film About Last Night (2014) met Kevin Hart kopen of huren op Apple TV in België.