De passievrucht 2003

  • 6.3 18 stemmen
  • 106 min
  • Drama
Trailer afspelen

Armin Minderhout werkt als corrector voor een wetenschappelijke uitgeverij. Hij heeft een zoon, Bo, met zijn eerste grote liefde Monika. Armin woont nu samen met Ellen, zij willen samen een kind. Dan ontdekt Armin, 13 jaar na de geboorte van zijn zoon, dat hij onvruchtbaar is en dat altijd is geweest. Zijn zoon Bo kan dus zijn zoon niet zijn. De enige die met zekerheid de vader kan aanwijzen, is Monika, de moeder. Maar Monika is al 10 jaar dood. Alles wat hij al die jaren over zichzelf en zijn leven heeft geloofd moet hij heroverwegen. En hij zal antwoord moeten geven op vragen die hij liever nooit had gesteld. Wat weet je eigenlijk van degene die je liefhebt? Hoe goed ken je hen die je het meest na zijn? Armin is woedend, jaloers en ontgoocheld en besluit op zoek te gaan naar de vader van zijn zoon. Tijdens zijn zoektocht door het verleden beleeft Armin alles opnieuw.


Stream De passievrucht (2003) online in België

Wil je De passievrucht (2003) kijken? Is de film De passievrucht met Peter Paul Muller te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je De passievrucht kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Geen beschikbare streamingdiensten in België


Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Donderdag 11 december 2003
  • Speelduur 106 minuten
  • Genres Drama
  • Productie budget $1,750,000
  • Productiebedrijven VARA & CoBo Fonds
  • Productielanden Netherlands
  • Trefwoorden Infidelity, Based on novel or book & Infertility.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

De film De passievrucht (2003) is momenteel niet te zien op Belgische streamingdiensten.

De film De passievrucht (2003) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film De passievrucht (2003) is momenteel niet beschikbaar om te kopen op streamingdiensten in België.

De film De passievrucht (2003) is momenteel niet beschikbaar om te huren op streamingdiensten in België.

In België kan je De passievrucht (2003) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film De passievrucht (2003) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film De passievrucht (2003) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

De passievrucht (2003) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

De passievrucht (2003) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

De passievrucht (2003) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

De passievrucht (2003) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. De passievrucht (2003) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.