Jules et Jim 1962

  • 7.5 917 stemmen
  • 100 min
  • Drama Romantiek
Trailer afspelen

In het Parijs van 1900 zijn de Franse Jim en de Oostenrijkse Jules allebei verliefd op Catherine, die uiteindelijk besluit om met Jules te trouwen. Als ze elkaar na de Eerste Wereldoorlog in Duitsland terugzien, wordt ze echter verliefd op Jim.


Stream Jules et Jim (1962) online in België

Wil je Jules et Jim (1962) kijken? Is de film Jules et Jim met Jeanne Moreau te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Jules et Jim kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Momenteel kun je Jules et Jim (1962) streamen op MUBI. Het is mogelijk om de film Jules et Jim te kopen op Apple TV, Sooner, LaCinetek & Amazon Video. Jules et Jim (1962) is te huur op Apple TV, Sooner, LaCinetek & Amazon Video om online te kijken.

Stream Jules et Jim (1962) gratis
Koop Jules et Jim (1962)
Huur Jules et Jim (1962)
Download ondertiteling voor deze film Jules et Jim (1962)
Jules.And.Jim.1962.1080p.BluRay.x264-CiNEFiLE Downloaden
Jules.And.Jim.1962.DVDRip Downloaden

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Dinsdag 23 januari 1962
  • Speelduur 100 minuten
  • Genres Drama & Romantiek
  • Productiebedrijven Les Films du Carrosse & Sédif Productions (as S.E.D.I.F.)
  • Productielanden France
  • Trefwoorden Adultery, Friendship, Prostitute, Jealousy, Paris, france, Based on novel or book, Love triangle, Musician, Marriage, Love, Polyamory, Austrian, 1910s & Nouvelle vague.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

De film Jules et Jim (1962) met Jeanne Moreau is te streamen op MUBI. Jules et Jim (1962) is te koop op Apple TV, Sooner, LaCinetek & Amazon Video. Jules et Jim (1962) kan je in België huren op Apple TV, Sooner, LaCinetek & Amazon Video.

Momenteel kun je Jules et Jim (1962) streamen op MUBI in België. De mogelijkheid om deze film gratis te kijken hangt per streamingdienst af van het abonnementsmodel. Voor de meeste films zijn Nederlandstalige ondertiteling of audio beschikbaar.

De film Jules et Jim (1962) is te koop op streamingdienst Apple TV, Sooner, LaCinetek & Amazon Video. Het is aangeraden de film te kopen als je deze meerdere keren wilt kijken. Je hebt dan de mogelijkheid de film onbeperkt te kijken. De prijs die je moet betalen is afhankelijk van de titel en de beeldkwaliteit van de koopfilm.

Je kan de film Jules et Jim (1962) huren op Apple TV, Sooner, LaCinetek & Amazon Video. Als je kiest om deze film te huren dan heb je de mogelijk deze gedurende een bepaalde huurperiode online te kijken.

In België kan je Jules et Jim (1962) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Jules et Jim (1962) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Jules et Jim (1962) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Jules et Jim (1962) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Jules et Jim (1962) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Jules et Jim (1962) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Jules et Jim (1962) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Je kan de film Jules et Jim (1962) met Jeanne Moreau kopen of huren op Apple TV in België.