Zombieland: Double Tap 2019

  • 6.9 5451 stemmen
  • 99 min
  • Komedie Horror
Trailer afspelen

Columbus, Tallahassee, Wichita en Little Rock hebben zich aardig weten aan te passen in Zombieland en slagen er samen in een veilig onderkomen te vinden... in het Witte Huis. Maar de persoonlijke spanningen nemen toe en de zusjes Wichita en Little Rock kiezen ervoor er tussenuit te knijpen. Columbus en Tallahassee besluiten een poging te doen het team te herenigen en volgen de dames richting Graceland, maar ontdekken tijdens hun reis dat de zombies, die ze tot nu toe altijd de baas waren, steeds moeilijker uit te schakelen zijn.


Stream Zombieland: Double Tap (2019) online in België

Wil je Zombieland: Double Tap (2019) kijken? Is de film Zombieland: Double Tap met Woody Harrelson te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Zombieland: Double Tap kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Het is mogelijk om de film Zombieland: Double Tap te kopen op Apple TV, Google Play Movies, Rakuten TV & Amazon Video. Zombieland: Double Tap (2019) is te huur op Apple TV, Google Play Movies, Rakuten TV & Amazon Video om online te kijken.

Koop Zombieland: Double Tap (2019)
Huur Zombieland: Double Tap (2019)
Download ondertiteling voor deze film Zombieland: Double Tap (2019)
Zombieland.Double.Tap.2019.1080p.BluRay.x264-DRONES Downloaden
Zombieland.Double.Tap.2019.720p.BluRay.x264-DRONES Downloaden
Zombieland.Double.Tap.2019.1080p.BluRay.x264-DRONES Downloaden

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Woensdag 9 oktober 2019
  • Speelduur 99 minuten
  • Genres Komedie & Horror
  • Productie budget $42,000,000
  • Opbrengst $122,800,000
  • Productiebedrijven Pariah, Columbia Pictures & 2.0 Entertainment
  • Productielanden United States of America
  • Trefwoorden Marriage proposal, The white house, Gore, Road trip, Sequel, Survival, Spoof, Zombie, Recreational vehicle, Aftercreditsstinger, Graceland, Minivan, Christmas present & Hilarious.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

Zombieland: Double Tap (2019) is te koop op Apple TV, Google Play Movies, Rakuten TV & Amazon Video. Zombieland: Double Tap (2019) kan je in België huren op Apple TV, Google Play Movies, Rakuten TV & Amazon Video.

De film Zombieland: Double Tap (2019) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Zombieland: Double Tap (2019) is te koop op streamingdienst Apple TV, Google Play Movies, Rakuten TV & Amazon Video. Het is aangeraden de film te kopen als je deze meerdere keren wilt kijken. Je hebt dan de mogelijkheid de film onbeperkt te kijken. De prijs die je moet betalen is afhankelijk van de titel en de beeldkwaliteit van de koopfilm.

Je kan de film Zombieland: Double Tap (2019) huren op Apple TV, Google Play Movies, Rakuten TV & Amazon Video. Als je kiest om deze film te huren dan heb je de mogelijk deze gedurende een bepaalde huurperiode online te kijken.

In België kan je Zombieland: Double Tap (2019) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Zombieland: Double Tap (2019) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Zombieland: Double Tap (2019) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Zombieland: Double Tap (2019) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Zombieland: Double Tap (2019) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Zombieland: Double Tap (2019) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Zombieland: Double Tap (2019) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Je kan de film Zombieland: Double Tap (2019) met Woody Harrelson kopen of huren op Apple TV in België.