Creed 2015

Uw nalatenschap is meer dan een naam.

  • 7.4 7177 stemmen
  • 132 min
  • Actie Drama
Trailer afspelen

Adonis Creed heeft zijn beroemde vader, de wereldkampioen zwaargewicht Apollo Creed, nooit gekend doordat hij stierf voor zijn geboorte. Toch valt niet te ontkennen dat boksen in zijn bloed zit. Adonis besluit naar Philadelphia te reizen naar de plek waar de legendarische wedstrijd tussen Apollo Creed en Rocky Balboa plaatsvond. Eenmaal in de stad zoekt hij Rocky op en vraagt hem om hem te trainen. Ondanks dat Rocky uit de bokswereld is gestapt ziet hij potentieel in Adonis.


Stream Creed (2015) online in België

Wil je Creed (2015) kijken? Is de film Creed met Michael B. Jordan te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Creed kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Het is mogelijk om de film Creed te kopen op Apple TV, Rakuten TV & Amazon Video. Creed (2015) is te huur op Apple TV, Rakuten TV & Amazon Video om online te kijken.

Download ondertiteling voor deze film Creed (2015)
Creed.2015.720p.BluRay.x264-SPARKS Downloaden
Creed.2015.1080p.BluRay.x264-SPARKS Downloaden
Creed.2015.BDRip.x264-SPARKS Downloaden

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Woensdag 25 november 2015
  • Speelduur 132 minuten
  • Genres Actie & Drama
  • Productie budget $37,000,000
  • Opbrengst $173,600,000
  • Productiebedrijven Metro-Goldwyn-Mayer, New Line Cinema & Chartoff-Winkler Productions
  • Productielanden United States of America
  • Trefwoorden Underdog, Mexico, Sports, Mentor, Trainer, Cancer, Spin off, Underground fighting, Boxing trainer, Motivational speaker, Boxing, Legacy, Boxing manager, Boxing champion, Famous brand & Famous actor.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

Creed (2015) is te koop op Apple TV, Rakuten TV & Amazon Video. Creed (2015) kan je in België huren op Apple TV, Rakuten TV & Amazon Video.

De film Creed (2015) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Creed (2015) is te koop op streamingdienst Apple TV, Rakuten TV & Amazon Video. Het is aangeraden de film te kopen als je deze meerdere keren wilt kijken. Je hebt dan de mogelijkheid de film onbeperkt te kijken. De prijs die je moet betalen is afhankelijk van de titel en de beeldkwaliteit van de koopfilm.

Je kan de film Creed (2015) huren op Apple TV, Rakuten TV & Amazon Video. Als je kiest om deze film te huren dan heb je de mogelijk deze gedurende een bepaalde huurperiode online te kijken.

In België kan je Creed (2015) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Creed (2015) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Creed (2015) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Creed (2015) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Creed (2015) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Creed (2015) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Creed (2015) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Je kan de film Creed (2015) met Michael B. Jordan kopen of huren op Apple TV in België.