Once Upon a Time… in Hollywood 2019

 • 7.4 12211 stemmen
 • 162 min
 • Komedie Drama Thriller
Trailer afspelen

De zomer van 1969. Rick Dalton, een acteur op zijn retour, voelt aan dat zijn dagen als leading man in tv-westerns stilaan geteld zijn. Hij vindt troost bij zijn rechterhand en stuntman, Cliff Booth genaamd, die tevens zijn chauffeur en klusjesman is. Rick ziet met lede ogen aan hoe Hollywood een nieuw tijdperk ingaat, waarin het toeval wil dat Daltons huis zich vlak naast dat van de beroemde Poolse regisseur Roman Polanski en diens mooie vrouw Sharon Tate bevindt.


Stream Once Upon a Time… in Hollywood (2019) online in België

Wil je Once Upon a Time… in Hollywood (2019) kijken? Is de film Once Upon a Time… in Hollywood met Leonardo DiCaprio te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Once Upon a Time… in Hollywood kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Momenteel kun je Once Upon a Time… in Hollywood (2019) streamen op Netflix, Yelo Play & Telenet. Het is mogelijk om de film Once Upon a Time… in Hollywood te kopen op Apple TV, Google Play Movies, Rakuten TV & Amazon Video. Once Upon a Time… in Hollywood (2019) is te huur op Apple TV, Google Play Movies, Rakuten TV, Amazon Video & meJane om online te kijken.

Stream Once Upon a Time… in Hollywood (2019) gratis
Koop Once Upon a Time… in Hollywood (2019)
Huur Once Upon a Time… in Hollywood (2019)

Acteurs en actrices

Crew


 • Verschijningsdatum Woensdag 24 juli 2019
 • Speelduur 162 minuten
 • Genres Komedie, Drama & Thriller
 • Productie budget $95,000,000
 • Opbrengst $374,251,247
 • Productiebedrijven Heyday Films, Columbia Pictures & Bona Film Group
 • Productielanden China, United Kingdom & United States of America
 • Trefwoorden Movie business, Male friendship, Celebrity, Based on true story, Fame, Hollywood, Los angeles, california, Historical fiction, Buddy, Filmmaking, Struggling actor, Satanic cult, Revisionist history, Duringcreditsstinger, Western filmmaking, 1960s, Stunt double & Old hollywood.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles
Veelgestelde vragen

De film Once Upon a Time… in Hollywood (2019) met Leonardo DiCaprio is te streamen op Netflix, Yelo Play & Telenet. Once Upon a Time… in Hollywood (2019) is te koop op Apple TV, Google Play Movies, Rakuten TV & Amazon Video. Once Upon a Time… in Hollywood (2019) kan je in België huren op Apple TV, Google Play Movies, Rakuten TV, Amazon Video & meJane.

Momenteel kun je Once Upon a Time… in Hollywood (2019) streamen op Netflix, Yelo Play & Telenet in België. De mogelijkheid om deze film gratis te kijken hangt per streamingdienst af van het abonnementsmodel. Voor de meeste films zijn Nederlandstalige ondertiteling of audio beschikbaar.

De film Once Upon a Time… in Hollywood (2019) is te koop op streamingdienst Apple TV, Google Play Movies, Rakuten TV, Amazon Video & meJane. Het is aangeraden de film te kopen als je deze meerdere keren wilt kijken. Je hebt dan de mogelijkheid de film onbeperkt te kijken. De prijs die je moet betalen is afhankelijk van de titel en de beeldkwaliteit van de koopfilm.

Je kan de film Once Upon a Time… in Hollywood (2019) huren op Apple TV, Google Play Movies, Rakuten TV, Amazon Video & meJane. Als je kiest om deze film te huren dan heb je de mogelijk deze gedurende een bepaalde huurperiode online te kijken.

In België kan je Once Upon a Time… in Hollywood (2019) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Once Upon a Time… in Hollywood (2019) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Once Upon a Time… in Hollywood (2019) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Ja, Once Upon a Time… in Hollywood (2019) is beschikbaar op Netflix in België. Met een abonnement bij Netflix kan je Once Upon a Time… in Hollywood (2019) onbeperkt gratis kijken.

Once Upon a Time… in Hollywood (2019) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Once Upon a Time… in Hollywood (2019) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Once Upon a Time… in Hollywood (2019) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Je kan de film Once Upon a Time… in Hollywood (2019) met Leonardo DiCaprio kopen of huren op Apple TV in België.