La fée (2011) poster

La fée 2011

  • 5.9 45 stemmen
  • 93 min
  • Komedie Drama Fantasie Romantiek

Dom werkt als nachtwaker in een hotelletje in Le Havre. Op een dag komt er plots een knappe, jonge vrouw opdagen zonder bagage en op blote voeten. Wanneer ze verkondigt dat ze een fee is, reageert Dom vol ongeloof. Maar de fee nodigt hem uit drie wensen te doen. De volgende ochtend stelt Dom vast dat twee wensen inmiddels zijn uitgekomen. Intussen beseft hij ook dat hij verliefd is geworden op de fee ...


Stream La fée (2011) online in België

Wil je La fée (2011) kijken? Is de film La fée met Dominique Abel te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je La fée kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Momenteel kun je La fée (2011) streamen op CineMember. La fée (2011) is te huur op Sooner om online te kijken.

Stream La fée (2011) gratis
Huur La fée (2011)

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Woensdag 14 september 2011
  • Speelduur 93 minuten
  • Genres Komedie, Drama, Fantasie & Romantiek
  • Opbrengst $35,657
  • Productiebedrijven MK2 Films, Télédistributeurs Wallons, France Télévisions, Courage Mon Amour, France 3 Cinéma & CinéCinéma
  • Productielanden Belgium & France
  • Trefwoorden Fairy, Wish, Woman director, The fairy & 仙女.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

De film La fée (2011) met Dominique Abel is te streamen op CineMember. La fée (2011) kan je in België huren op Sooner.

Momenteel kun je La fée (2011) streamen op CineMember in België. De mogelijkheid om deze film gratis te kijken hangt per streamingdienst af van het abonnementsmodel. Voor de meeste films zijn Nederlandstalige ondertiteling of audio beschikbaar.

De film La fée (2011) is te koop op streamingdienst Sooner. Het is aangeraden de film te kopen als je deze meerdere keren wilt kijken. Je hebt dan de mogelijkheid de film onbeperkt te kijken. De prijs die je moet betalen is afhankelijk van de titel en de beeldkwaliteit van de koopfilm.

Je kan de film La fée (2011) huren op Sooner. Als je kiest om deze film te huren dan heb je de mogelijk deze gedurende een bepaalde huurperiode online te kijken.

In België kan je La fée (2011) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film La fée (2011) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film La fée (2011) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

La fée (2011) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

La fée (2011) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

La fée (2011) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

La fée (2011) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. La fée (2011) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.