Te doy mis ojos (2003) poster

Te doy mis ojos 2003

  • 7.2 199 stemmen
  • 109 min
  • Romantiek Drama

Op een winternacht ontvlucht Pilar met haar zoon Juan het huis. Ze neemt niet veel mee, daar heeft ze in alle haast geen tijd voor. Haar man Antonio is haar al snel op het spoor. Pilar is het licht in zijn leven, zo meent hij, en wat hij niet wil missen zijn haar ogen, want die heeft zij hem ooit 'gegeven'. Antonio wil haar terug, tegen elke prijs. Pilar is op weg naar haar zus Ana, die haar liefdevol opvangt. Als Ana naar het appartement van Pilar en Antonio gaat om kleding te halen, staat ze plotseling oog in oog met Antonio. Ana weet inmiddels dat Antonio zijn handen niet zo goed thuis kan houden maar weet ongeschonden naar Pilar terug te keren. Antonio doet er van alles aan om zijn vrouw terug te winnen. Hij bezoekt haar op haar nieuwe werkplek in het museum, stuurt haar bloemen en doet de belofte dat hij zijn leven zal beteren. Daarvoor is hij zelfs in therapie gegaan. Maar de wonden zijn diep en Pilar wordt heen en weer geslingerd tussen de haat en liefde voor haar man.


Stream Te doy mis ojos (2003) online in België

Wil je Te doy mis ojos (2003) kijken? Is de film Te doy mis ojos met Laia Marull te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Te doy mis ojos kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Geen beschikbare streamingdiensten in België


Download Te doy mis ojos (2003) Nederlandstalige ondertiteling
That 70s Show Seizoen 8 Downloaden

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Woensdag 8 oktober 2003
  • Speelduur 109 minuten
  • Genres Romantiek & Drama
  • Productiebedrijven Producciones La Iguana S.L. & Alta Producción
  • Productielanden Spain
  • Trefwoorden Husband wife relationship, Sexual abuse, Sibling relationship, Museum, Violent husband, Toledo, spain, Domestic violence, Relationship, Break-up, Self esteem, Unemployment & Woman director.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles
Veelgestelde vragen

De film Te doy mis ojos (2003) is momenteel niet te zien op Belgische streamingdiensten.

De film Te doy mis ojos (2003) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Te doy mis ojos (2003) is momenteel niet beschikbaar om te kopen op streamingdiensten in België.

De film Te doy mis ojos (2003) is momenteel niet beschikbaar om te huren op streamingdiensten in België.

In België kan je Te doy mis ojos (2003) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Te doy mis ojos (2003) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Te doy mis ojos (2003) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Te doy mis ojos (2003) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Te doy mis ojos (2003) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Te doy mis ojos (2003) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Te doy mis ojos (2003) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Te doy mis ojos (2003) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.