Stalker 1979

Originele titel: Сталкер

  • 8.1 2072 stemmen
  • 163 min
  • Sciencefiction Drama
Trailer afspelen

Stalker vertelt het verhaal van een schrijver en een wetenschapper die onder leiding van de gids Stalker een Verboden Zone betreden. Voortdurend bedreigd door zichtbare en onzichtbare gevaren proberen de drie mannen een in de zone gelegen mysterieuze kamer te bereiken.


Stream Stalker (1979) online in België

Wil je Stalker (1979) kijken? Is de film Stalker met Александр Кайдановский te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Stalker kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Het is mogelijk om de film Stalker te kopen op Apple TV, Google Play Movies, Rakuten TV & LaCinetek. Stalker (1979) is te huur op Apple TV, Google Play Movies, Rakuten TV & LaCinetek om online te kijken.


Download Сталкер (1979) Nederlandstalige ondertiteling
Stalker.1979.REMASTERED.1080p.BluRay.x265-VXT Downloaden
Stalker.1979.REMASTERED.BDRip.x264-DEPTH Downloaden
Сталкер Downloaden
Stalker.1979.720p.BluRay.FLAC2.0.x264-DON Downloaden
That 70s Show Seizoen 8 Downloaden
Stalker (DVDRip, DivX, Rus) Downloaden
stalker Downloaden

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Vrijdag 25 mei 1979
  • Speelduur 163 minuten
  • Genres Sciencefiction & Drama
  • Productie budget $120,000
  • Productiebedrijven Mosfilm
  • Productielanden Soviet Union
  • Trefwoorden Based on novel or book, Guard, Wish, Stalker, Alien, Strugatsky, Writer, Soldier, Existentialism, Zone & Beautifully filmed.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles
Veelgestelde vragen

Stalker (1979) is te koop op Apple TV, Google Play Movies, Rakuten TV & LaCinetek. Stalker (1979) kan je in België huren op Apple TV, Google Play Movies, Rakuten TV & LaCinetek.

De film Stalker (1979) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Stalker (1979) is te koop op streamingdienst Apple TV, Google Play Movies, Rakuten TV & LaCinetek. Het is aangeraden de film te kopen als je deze meerdere keren wilt kijken. Je hebt dan de mogelijkheid de film onbeperkt te kijken. De prijs die je moet betalen is afhankelijk van de titel en de beeldkwaliteit van de koopfilm.

Je kan de film Stalker (1979) huren op Apple TV, Google Play Movies, Rakuten TV & LaCinetek. Als je kiest om deze film te huren dan heb je de mogelijk deze gedurende een bepaalde huurperiode online te kijken.

In België kan je Stalker (1979) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Stalker (1979) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Stalker (1979) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Stalker (1979) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Stalker (1979) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Stalker (1979) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Stalker (1979) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Je kan de film Stalker (1979) met Александр Кайдановский kopen of huren op Apple TV in België.