The Dirty Picture 2011

  • 6.3 76 stemmen
  • 144 min
  • Komedie Drama
Trailer afspelen

De rebelse en spraakmakende Reshma leeft een armoedig bestaan in een dorpje in het zuiden van India. Zij is een grote fan van de Tamilse filmster Suryakant en droomt ervan om hem ooit een keer te ontmoeten en samen met hem een film te maken. Op een dag trekt ze de stoute schoenen aan vertrekt ze naar Madras om haar geluk te beproeven. Na de nodige ontberingen wordt ze aangenomen als achtergronddanseres in een dansscène voor een regisseur die haar aanvankelijk uit de scene knipt. Maar de film flopt in de bioscopen en wordt door de producent opnieuw uitgebracht, ditmaal mét de sensuele dansbewegingen van Reshma...


Stream The Dirty Picture (2011) online in België

Wil je The Dirty Picture (2011) kijken? Is de film The Dirty Picture met Vidya Balan te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je The Dirty Picture kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Momenteel kun je The Dirty Picture (2011) streamen op Amazon Prime Video. Het is mogelijk om de film The Dirty Picture te kopen op Apple TV. The Dirty Picture (2011) is te huur op Apple TV om online te kijken.

Stream The Dirty Picture (2011) gratis
Koop The Dirty Picture (2011)
Huur The Dirty Picture (2011)

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Vrijdag 2 december 2011
  • Speelduur 144 minuten
  • Genres Komedie & Drama
  • Productie budget $2,600,000
  • Opbrengst $17,000,000
  • Productiebedrijven Balaji Motion Pictures & Cult Movies
  • Productielanden India
  • Trefwoorden Biography.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

De film The Dirty Picture (2011) met Vidya Balan is te streamen op Amazon Prime Video. The Dirty Picture (2011) is te koop op Apple TV. The Dirty Picture (2011) kan je in België huren op Apple TV.

Momenteel kun je The Dirty Picture (2011) streamen op Amazon Prime Video in België. De mogelijkheid om deze film gratis te kijken hangt per streamingdienst af van het abonnementsmodel. Voor de meeste films zijn Nederlandstalige ondertiteling of audio beschikbaar.

De film The Dirty Picture (2011) is te koop op streamingdienst Apple TV. Het is aangeraden de film te kopen als je deze meerdere keren wilt kijken. Je hebt dan de mogelijkheid de film onbeperkt te kijken. De prijs die je moet betalen is afhankelijk van de titel en de beeldkwaliteit van de koopfilm.

Je kan de film The Dirty Picture (2011) huren op Apple TV. Als je kiest om deze film te huren dan heb je de mogelijk deze gedurende een bepaalde huurperiode online te kijken.

In België kan je The Dirty Picture (2011) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film The Dirty Picture (2011) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film The Dirty Picture (2011) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

The Dirty Picture (2011) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

The Dirty Picture (2011) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Ja, The Dirty Picture (2011) is beschikbaar op Amazon Prime Video in België. Met een abonnement bij Amazon Prime Video kan je The Dirty Picture (2011) onbeperkt gratis kijken.

The Dirty Picture (2011) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Je kan de film The Dirty Picture (2011) met Vidya Balan kopen of huren op Apple TV in België.