Blue Beetle 2023

Jaime Reyes is een superheld, of hij het nu leuk vindt of niet.

 • 6.7 2409 stemmen
 • 128 min
 • Actie Sciencefiction Avontuur
Trailer afspelen

De pas afgestudeerde Jaime Reyes keert vol grootse plannen voor de toekomst terug naar huis, maar komt er al snel achter dat daar veel is veranderd. Terwijl hij zoekende is naar zijn plek op deze wereld, brengt het lot onverwachts een oud relikwie van buitenaardse technologie op zijn pad: de Scarabee. Als de Scarabee hem verkiest als symbiotische gastheer, komt hij in het bezit van een waanzinnige uitrusting met onvoorstelbare, maar ook onvoorspelbare krachten. Daarmee verandert zijn leven voorgoed en wordt hij de superheld Blue Beetle.


Stream Blue Beetle (2023) online in België

Wil je Blue Beetle (2023) kijken? Is de film Blue Beetle met Xolo Mariduena te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Blue Beetle kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Momenteel kun je Blue Beetle (2023) streamen op Be TV Go. Het is mogelijk om de film Blue Beetle te kopen op Apple TV, Google Play Movies, Rakuten TV & Amazon Video. Blue Beetle (2023) is te huur op Apple TV, Google Play Movies, Rakuten TV & Amazon Video om online te kijken.

Stream Blue Beetle (2023) gratis

Download Blue Beetle (2023) Nederlandstalige ondertiteling
Blue.Beetle.2023.1080p.BluRay.x264-PiGNUS Downloaden
Drop.Dead.Diva.S02E07.HDTV.XviD-FQM Downloaden
Blue.Beetle.2023.1080p.WEB.h264-ETHEL Downloaden
Blue.Beetle.2023.1080p.MA.WEB-DL.DDP5.1.Atmos.H.264 Downloaden
Blue.Beetle.2023.1080p.WEBRip.x264.AAC-[YTS.MX] Downloaden

Acteurs en actrices

Crew


 • Verschijningsdatum Woensdag 16 augustus 2023
 • Speelduur 128 minuten
 • Genres Actie, Sciencefiction & Avontuur
 • Productie budget $104,000,000
 • Opbrengst $130,788,072
 • Productiebedrijven Warner Bros. Pictures, The Safran Company & DC Films
 • Productielanden United States of America
 • Trefwoorden Armor, Superhero, Family relationships, Family, High tech, Job hunting, Mexican american, Aftercreditsstinger, Duringcreditsstinger, Immigrant family, College graduate, Dc extended universe (dceu), Alien technology, Brother sister relationship & Latino.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles
Veelgestelde vragen

De film Blue Beetle (2023) met Xolo Mariduena is te streamen op Be TV Go. Blue Beetle (2023) is te koop op Apple TV, Google Play Movies, Rakuten TV & Amazon Video. Blue Beetle (2023) kan je in België huren op Apple TV, Google Play Movies, Rakuten TV & Amazon Video.

Momenteel kun je Blue Beetle (2023) streamen op Be TV Go in België. De mogelijkheid om deze film gratis te kijken hangt per streamingdienst af van het abonnementsmodel. Voor de meeste films zijn Nederlandstalige ondertiteling of audio beschikbaar.

De film Blue Beetle (2023) is te koop op streamingdienst Apple TV, Google Play Movies, Rakuten TV & Amazon Video. Het is aangeraden de film te kopen als je deze meerdere keren wilt kijken. Je hebt dan de mogelijkheid de film onbeperkt te kijken. De prijs die je moet betalen is afhankelijk van de titel en de beeldkwaliteit van de koopfilm.

Je kan de film Blue Beetle (2023) huren op Apple TV, Google Play Movies, Rakuten TV & Amazon Video. Als je kiest om deze film te huren dan heb je de mogelijk deze gedurende een bepaalde huurperiode online te kijken.

In België kan je Blue Beetle (2023) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Blue Beetle (2023) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Blue Beetle (2023) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Blue Beetle (2023) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Blue Beetle (2023) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Blue Beetle (2023) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Blue Beetle (2023) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Je kan de film Blue Beetle (2023) met Xolo Mariduena kopen of huren op Apple TV in België.