Talk to Me 2023

 • 7.2 709 stemmen
 • 94 min
 • Horror Thriller
Trailer afspelen

Mia gelooft niets van de viral video’s waarin tieners via een volgekladde, gebalsemde hand zogenaamd in contact komen te staan met geesten. Wanneer ze hoort dat er op een feestje een nieuwe seance plaats zal vinden, spoort ze haar vriendin aan om mee te gaan en de proef op de som te nemen. Het duurt niet lang of de vriendinnen raken verslaafd aan de adrenaline-rushes die gepaard gaan met het mysterieuze contact. Maar wanneer tijdens een van de sessies de strikte tijdsregel wordt gebroken loopt alles volledig uit de hand en begint de scheidslijn tussen de echte wereld en het geestenrijk te vervagen.


Stream Talk to Me (2023) online in België

Wil je Talk to Me (2023) kijken? Is de film Talk to Me met Sophie Wilde te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Talk to Me kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Geen beschikbare streamingdiensten in België


Acteurs en actrices

Crew


 • Verschijningsdatum Woensdag 26 juli 2023
 • Speelduur 94 minuten
 • Genres Horror & Thriller
 • Productie budget $4,500,000
 • Opbrengst $68,859,794
 • Productiebedrijven Causeway Films, Metrol Technology, Screen Australia, South Australian Film Corporation, Bankside Films & Head Gear Films
 • Productielanden Australia & United Kingdom
 • Trefwoorden Suicide, Trauma, Female friendship, Addiction, Possession, Grief, Female protagonist, Death of mother, Mental health, Dead parent, Peer pressure, Disembodied hand, Generation z, Self-harm, Supernatural horror, Adelaide australia, Body horror, Graphic violence & Teenager.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles
Veelgestelde vragen

De film Talk to Me (2023) is momenteel niet te zien op Belgische streamingdiensten.

De film Talk to Me (2023) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Talk to Me (2023) is momenteel niet beschikbaar om te kopen op streamingdiensten in België.

De film Talk to Me (2023) is momenteel niet beschikbaar om te huren op streamingdiensten in België.

In België kan je Talk to Me (2023) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Talk to Me (2023) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Talk to Me (2023) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Talk to Me (2023) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Talk to Me (2023) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Talk to Me (2023) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Talk to Me (2023) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Talk to Me (2023) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.