The Flash 2023

 • 6.7 4021 stemmen
 • 144 min
 • Actie Avontuur Sciencefiction
Trailer afspelen

Barry Allen ontdekt dat hij als superheld The Flash over zoveel snelheid beschikt dat hij kan reizen door de tijd. Hij gebruikt die gave om te proberen een rampzalige gebeurtenis uit zijn verleden - de dood van zijn moeder en de onterechte beschuldiging tegen zijn vader - te voorkomen. Maar op de terugweg naar het heden komt Barry vast te zitten in een ander universum.


Stream The Flash (2023) online in België

Wil je The Flash (2023) kijken? Is de film The Flash met Ezra Miller te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je The Flash kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Momenteel kun je The Flash (2023) streamen op Be TV Go. Het is mogelijk om de film The Flash te kopen op Apple TV, Google Play Movies, Rakuten TV & Amazon Video. The Flash (2023) is te huur op Apple TV, Google Play Movies, Rakuten TV & Amazon Video om online te kijken.

Stream The Flash (2023) gratis

Acteurs en actrices

Crew


 • Verschijningsdatum Dinsdag 13 juni 2023
 • Speelduur 144 minuten
 • Genres Actie, Avontuur & Sciencefiction
 • Productie budget $220,000,000
 • Opbrengst $271,333,313
 • Productiebedrijven Warner Bros. Pictures, Double Dream, The Disco Factory & DC Films
 • Productielanden United States of America
 • Trefwoorden Hero, Secret identity, Superhero, Based on comic, Superhuman, Super power, Aftercreditsstinger, Butterfly effect, Dc extended universe (dceu), Superhuman abilities, Loss of mother, Furious & Disrespectful.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles
Veelgestelde vragen

De film The Flash (2023) met Ezra Miller is te streamen op Be TV Go. The Flash (2023) is te koop op Apple TV, Google Play Movies, Rakuten TV & Amazon Video. The Flash (2023) kan je in België huren op Apple TV, Google Play Movies, Rakuten TV & Amazon Video.

Momenteel kun je The Flash (2023) streamen op Be TV Go in België. De mogelijkheid om deze film gratis te kijken hangt per streamingdienst af van het abonnementsmodel. Voor de meeste films zijn Nederlandstalige ondertiteling of audio beschikbaar.

De film The Flash (2023) is te koop op streamingdienst Apple TV, Google Play Movies, Rakuten TV & Amazon Video. Het is aangeraden de film te kopen als je deze meerdere keren wilt kijken. Je hebt dan de mogelijkheid de film onbeperkt te kijken. De prijs die je moet betalen is afhankelijk van de titel en de beeldkwaliteit van de koopfilm.

Je kan de film The Flash (2023) huren op Apple TV, Google Play Movies, Rakuten TV & Amazon Video. Als je kiest om deze film te huren dan heb je de mogelijk deze gedurende een bepaalde huurperiode online te kijken.

In België kan je The Flash (2023) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film The Flash (2023) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film The Flash (2023) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

The Flash (2023) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

The Flash (2023) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

The Flash (2023) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

The Flash (2023) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Je kan de film The Flash (2023) met Ezra Miller kopen of huren op Apple TV in België.