Batman & Robin 1997

Kracht nu. Altijd moed. Familie boven alles. Batman en Robin!

 • 4.3 4838 stemmen
 • 125 min
 • Actie Sciencefiction Avontuur
Trailer afspelen

Mr. Freeze is van plan om Gotham City in zijn ijzige greep te krijgen door de hele stad in een permanente winter te dompelen. Ondertussen lukt het de verleidelijke Poison Ivy om de band tussen Batman en Robin te verpesten, en is de butler Alfred stervende. Mr. Freeze is de enige die hem kan redden. Alfred's nichtje helpt als Batgirl om de stad te redden.


Stream Batman & Robin (1997) online in België

Wil je Batman & Robin (1997) kijken? Is de film Batman & Robin met George Clooney te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Batman & Robin kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Het is mogelijk om de film Batman & Robin te kopen op Apple TV, Google Play Movies, Rakuten TV & Amazon Video. Batman & Robin (1997) is te huur op Apple TV, Google Play Movies, Rakuten TV & Amazon Video om online te kijken.

Download ondertiteling voor deze film Batman & Robin (1997)
Batman.&.Robin[1997]DvDrip-aXXo Downloaden
Batman.and.Robin.1997.REMUX.1080p.Bluray.VC-1.DTS-HD.MA.5.1-LEGi0N.Dutch Downloaden
Batman And Robin (1997) Downloaden
[SET Batman] batman.and.robin Downloaden
Batman & Robin Downloaden

Acteurs en actrices

Crew


 • Verschijningsdatum Vrijdag 20 juni 1997
 • Speelduur 125 minuten
 • Genres Actie, Sciencefiction & Avontuur
 • Productie budget $125,000,000
 • Opbrengst $238,207,122
 • Productiebedrijven Warner Bros. Pictures & Polygram Pictures
 • Productielanden United States of America
 • Trefwoorden Dual identity, Double life, Crime fighter, Superhero, Based on comic, Credit card, Super power, Super villain & Good versus evil.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles
Veelgestelde vragen

Batman & Robin (1997) is te koop op Apple TV, Google Play Movies, Rakuten TV & Amazon Video. Batman & Robin (1997) kan je in België huren op Apple TV, Google Play Movies, Rakuten TV & Amazon Video.

De film Batman & Robin (1997) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Batman & Robin (1997) is te koop op streamingdienst Apple TV, Google Play Movies, Rakuten TV & Amazon Video. Het is aangeraden de film te kopen als je deze meerdere keren wilt kijken. Je hebt dan de mogelijkheid de film onbeperkt te kijken. De prijs die je moet betalen is afhankelijk van de titel en de beeldkwaliteit van de koopfilm.

Je kan de film Batman & Robin (1997) huren op Apple TV, Google Play Movies, Rakuten TV & Amazon Video. Als je kiest om deze film te huren dan heb je de mogelijk deze gedurende een bepaalde huurperiode online te kijken.

In België kan je Batman & Robin (1997) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Batman & Robin (1997) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Batman & Robin (1997) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Batman & Robin (1997) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Batman & Robin (1997) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Batman & Robin (1997) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Batman & Robin (1997) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Je kan de film Batman & Robin (1997) met George Clooney kopen of huren op Apple TV in België.