Ninja Turtles: Totale Chaos 2023

Originele titel: Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem

 • 7.2 1164 stemmen
 • 100 min
 • Animatie Komedie Actie Sciencefiction
Trailer afspelen

Nadat ze zich jarenlang verscholen hebben voor mensen hopen de Turtle-broers nu met heldhaftige acties New York voor zich te winnen en geaccepteerd te worden als gewone tieners. Met hulp van hun nieuwe vriendin April O’Neil gaan ze de strijd aan met een mysterieuze misdaadorganisatie, maar dat blijkt nog niet zo makkelijk. Zeker niet als ze een mutantenleger achter zich aan krijgen.


Stream Ninja Turtles: Totale Chaos (2023) online in België

Wil je Ninja Turtles: Totale Chaos (2023) kijken? Is de film Ninja Turtles: Totale Chaos met Micah Abbey te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Ninja Turtles: Totale Chaos kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Momenteel kun je Ninja Turtles: Totale Chaos (2023) streamen op Be TV Go. Het is mogelijk om de film Ninja Turtles: Totale Chaos te kopen op Apple TV, Google Play Movies, Rakuten TV & Amazon Video. Ninja Turtles: Totale Chaos (2023) is te huur op Apple TV, Google Play Movies, Rakuten TV & Amazon Video om online te kijken.

Stream Ninja Turtles: Totale Chaos (2023) gratis
Koop Ninja Turtles: Totale Chaos (2023)
Huur Ninja Turtles: Totale Chaos (2023)
Download ondertiteling voor deze film Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem (2023)
Teenage.Mutant.Ninja.Turtles.Mutant.Mayhem.2023.1080p.WEB.H264-HUZZAH Downloaden
Teenage.Mutant.Ninja.Turtles.Mutant.Mayhem.2023.1080p.AMZN.WEB-DL.DDP5.1.H.264.alfaHD Downloaden
Teenage.Mutant.Ninja.Turtles.Mutant.Mayhem.2023.1080p.WEB.H264-HUZZAH Downloaden
1080p.AMZN.WEB-DL.DDP5.1.Atmos.H.264 Downloaden

Acteurs en actrices

Crew


 • Verschijningsdatum Maandag 31 juli 2023
 • Speelduur 100 minuten
 • Genres Animatie, Komedie, Actie & Sciencefiction
 • Productie budget $75,000,000
 • Opbrengst $180,000,000
 • Productiebedrijven Paramount, Nickelodeon Movies, Point Grey Pictures, Cinesite Animation & Mikros Animation
 • Productielanden Canada, France & United States of America
 • Trefwoorden New york city, Sibling relationship, Skateboarding, Crime fighter, Superhero, Turtle, Ninja, Duringcreditsstinger, Teenage mutant ninja turtles, Aspiring journalist, Anthropomorphic animal & Foreboding.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles
Veelgestelde vragen

De film Ninja Turtles: Totale Chaos (2023) met Micah Abbey is te streamen op Be TV Go. Ninja Turtles: Totale Chaos (2023) is te koop op Apple TV, Google Play Movies, Rakuten TV & Amazon Video. Ninja Turtles: Totale Chaos (2023) kan je in België huren op Apple TV, Google Play Movies, Rakuten TV & Amazon Video.

Momenteel kun je Ninja Turtles: Totale Chaos (2023) streamen op Be TV Go in België. De mogelijkheid om deze film gratis te kijken hangt per streamingdienst af van het abonnementsmodel. Voor de meeste films zijn Nederlandstalige ondertiteling of audio beschikbaar.

De film Ninja Turtles: Totale Chaos (2023) is te koop op streamingdienst Apple TV, Google Play Movies, Rakuten TV & Amazon Video. Het is aangeraden de film te kopen als je deze meerdere keren wilt kijken. Je hebt dan de mogelijkheid de film onbeperkt te kijken. De prijs die je moet betalen is afhankelijk van de titel en de beeldkwaliteit van de koopfilm.

Je kan de film Ninja Turtles: Totale Chaos (2023) huren op Apple TV, Google Play Movies, Rakuten TV & Amazon Video. Als je kiest om deze film te huren dan heb je de mogelijk deze gedurende een bepaalde huurperiode online te kijken.

In België kan je Ninja Turtles: Totale Chaos (2023) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Ninja Turtles: Totale Chaos (2023) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Ninja Turtles: Totale Chaos (2023) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Ninja Turtles: Totale Chaos (2023) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Ninja Turtles: Totale Chaos (2023) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Ninja Turtles: Totale Chaos (2023) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Ninja Turtles: Totale Chaos (2023) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Je kan de film Ninja Turtles: Totale Chaos (2023) met Micah Abbey kopen of huren op Apple TV in België.