Ham on Rye 2019

  • 6.1 29 stemmen
  • 85 min
  • Drama Mysterie
Trailer afspelen

Een groep tieners heeft zich klaargemaakt voor het eindbal, wanneer een bizar ritueel bij de plaatselijke supermarkt plots hun lot lijkt te bepalen. Sommigen zullen hierdoor aan hun voorstedelijke omgeving kunnen ontsnappen, terwijl anderen juist gedoemd zijn om te blijven.


Stream Ham on Rye (2019) online in België

Wil je Ham on Rye (2019) kijken? Is de film Ham on Rye met Haley Bodell te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Ham on Rye kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Ham on Rye (2019) is te huur op Spamflix om online te kijken.

Huur Ham on Rye (2019)

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Zaterdag 10 augustus 2019
  • Speelduur 85 minuten
  • Genres Drama & Mysterie
  • Productiebedrijven Omnes Films & Tago Clearing Film Studio
  • Productielanden United States of America
  • Trefwoorden Suburbia, Coming of age & Rite of passage.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

Ham on Rye (2019) kan je in België huren op Spamflix.

De film Ham on Rye (2019) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Ham on Rye (2019) is te koop op streamingdienst Spamflix. Het is aangeraden de film te kopen als je deze meerdere keren wilt kijken. Je hebt dan de mogelijkheid de film onbeperkt te kijken. De prijs die je moet betalen is afhankelijk van de titel en de beeldkwaliteit van de koopfilm.

Je kan de film Ham on Rye (2019) huren op Spamflix. Als je kiest om deze film te huren dan heb je de mogelijk deze gedurende een bepaalde huurperiode online te kijken.

In België kan je Ham on Rye (2019) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Ham on Rye (2019) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Ham on Rye (2019) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Ham on Rye (2019) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Ham on Rye (2019) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Ham on Rye (2019) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Ham on Rye (2019) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Ham on Rye (2019) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.