The Matrix 1999

 • 8.2 24524 stemmen
 • 136 min
 • Actie Sciencefiction
Trailer afspelen

De computerhacker Neo komt er achter dat het leven op aarde niets meer is dan een computersimulatie, opgezet door machines om de mensheid in bedwang te houden. Hij wordt door enkele vrijheidsstrijders uit deze "Matrix" gehaald.


Stream The Matrix (1999) online in België

Wil je The Matrix (1999) kijken? Is de film The Matrix met Keanu Reeves te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je The Matrix kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Momenteel kun je The Matrix (1999) streamen op Netflix. Het is mogelijk om de film The Matrix te kopen op Apple TV, Google Play Movies, Rakuten TV & Amazon Video. The Matrix (1999) is te huur op Apple TV, Google Play Movies, Rakuten TV, Telenet & Amazon Video om online te kijken.


Acteurs en actrices

Crew


 • Verschijningsdatum Woensdag 31 maart 1999
 • Speelduur 136 minuten
 • Genres Actie & Sciencefiction
 • Productie budget $63,000,000
 • Opbrengst $463,517,383
 • Productiebedrijven Village Roadshow Pictures, Groucho II Film Partnership, Silver Pictures & Warner Bros. Pictures
 • Productielanden United States of America
 • Trefwoorden Man vs machine, Martial arts, Dream, Artificial intelligence (a.i.), Saving the world, Hacker, Self sacrifice, Virtual reality, Fight, Prophecy, Truth, Philosophy, Dystopia, Insurgence, Simulated reality , Cyberpunk, Dream world, Woman director, Messiah, Action hero & Gnosticism.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles
Veelgestelde vragen

De film The Matrix (1999) met Keanu Reeves is te streamen op Netflix. The Matrix (1999) is te koop op Apple TV, Google Play Movies, Rakuten TV & Amazon Video. The Matrix (1999) kan je in België huren op Apple TV, Google Play Movies, Rakuten TV, Telenet & Amazon Video.

Momenteel kun je The Matrix (1999) streamen op Netflix in België. De mogelijkheid om deze film gratis te kijken hangt per streamingdienst af van het abonnementsmodel. Voor de meeste films zijn Nederlandstalige ondertiteling of audio beschikbaar.

De film The Matrix (1999) is te koop op streamingdienst Apple TV, Google Play Movies, Rakuten TV, Telenet & Amazon Video. Het is aangeraden de film te kopen als je deze meerdere keren wilt kijken. Je hebt dan de mogelijkheid de film onbeperkt te kijken. De prijs die je moet betalen is afhankelijk van de titel en de beeldkwaliteit van de koopfilm.

Je kan de film The Matrix (1999) huren op Apple TV, Google Play Movies, Rakuten TV, Telenet & Amazon Video. Als je kiest om deze film te huren dan heb je de mogelijk deze gedurende een bepaalde huurperiode online te kijken.

In België kan je The Matrix (1999) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film The Matrix (1999) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film The Matrix (1999) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Ja, The Matrix (1999) is beschikbaar op Netflix in België. Met een abonnement bij Netflix kan je The Matrix (1999) onbeperkt gratis kijken.

The Matrix (1999) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

The Matrix (1999) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

The Matrix (1999) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Je kan de film The Matrix (1999) met Keanu Reeves kopen of huren op Apple TV in België.