Kød og blod 2020

  • 5.7 49 stemmen
  • 89 min
  • Misdaad
Trailer afspelen

Na een auto-ongeluk waarbij haar moeder sterft, gaat de 17-jarige Ida bij haar tot dan toe onbekende tante en de volwassen zonen van haar tante, wonen. Het huis is gevuld met fysieke tederheid en liefde, maar buitenshuis leidt het gezin een gewelddadig en crimineel leven als afpersers. Terwijl Ida begint te wennen aan haar nieuwe leven, begint ze zich te realiseren waarom haar moeder haar misschien afstand heeft gehouden, maar er is iets krachtigs aan de manier waarop haar neven en nichten in het leven staan. Wanneer een onvoorziene moord het gezin en hun loyaliteit aan elkaar meer dan ooit onder druk zet, wordt naast liefde ook geweld een deel van het huiselijk leven. Ida wordt geconfronteerd met dezelfde vraag die haar moeder haar stelde. Hoe ver wil je gaan voor je familie?


Stream Kød og blod (2020) online in België

Wil je Kød og blod (2020) kijken? Is de film Kød og blod met Sandra Guldberg Kampp te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Kød og blod kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Geen beschikbare streamingdiensten in België


Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Donderdag 28 mei 2020
  • Speelduur 89 minuten
  • Genres Misdaad
  • Productiebedrijven DFI, DR, FilmFyn & Snowglobe
  • Productielanden Denmark
  • Trefwoorden Lgbt.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

De film Kød og blod (2020) is momenteel niet te zien op Belgische streamingdiensten.

De film Kød og blod (2020) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Kød og blod (2020) is momenteel niet beschikbaar om te kopen op streamingdiensten in België.

De film Kød og blod (2020) is momenteel niet beschikbaar om te huren op streamingdiensten in België.

In België kan je Kød og blod (2020) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Kød og blod (2020) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Kød og blod (2020) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Kød og blod (2020) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Kød og blod (2020) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Kød og blod (2020) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Kød og blod (2020) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Kød og blod (2020) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.