Letters from a Killer 1998

  • 5.4 67 stemmen
  • 100 min
  • Drama Mysterie Thriller
Trailer afspelen

Race Darnell is ten onrechte veroordeeld tot de doodstraf. Net als vele andere ter dood veroordeelden voert hij via cassettepost correspondentie met vrouwen die hem hun intiemste geheimen verklappen, goed wetende dat hij toch niet meer vrijkomt. Maar als twee van de cassettes die hij naar de vrouwen terugstuurt verwisseld worden, ontvangt Race een vervormd bandje waarop een van de vrouwen ermee dreigt hem te vermoorden. Als Race door nieuw bewijsmateriaal uiteindelijk vrijkomt, wordt hij plots opgejaagd door de anonieme 'stalker' die hem uit de weg wil ruimen. Maar wanneer er enkele vrouwen op een lugubere manier vermoord worden, wordt de politie en de FBI ingeschakeld om Race opnieuw in te rekenen.


Stream Letters from a Killer (1998) online in België

Wil je Letters from a Killer (1998) kijken? Is de film Letters from a Killer met Patrick Swayze te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Letters from a Killer kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Momenteel kun je Letters from a Killer (1998) streamen op Amazon Prime Video.

Stream Letters from a Killer (1998) gratis

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Vrijdag 21 augustus 1998
  • Speelduur 100 minuten
  • Genres Drama, Mysterie & Thriller
  • Productiebedrijven J&M Entertainment
  • Productielanden United Kingdom & United States of America

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

De film Letters from a Killer (1998) met Patrick Swayze is te streamen op Amazon Prime Video.

Momenteel kun je Letters from a Killer (1998) streamen op Amazon Prime Video in België. De mogelijkheid om deze film gratis te kijken hangt per streamingdienst af van het abonnementsmodel. Voor de meeste films zijn Nederlandstalige ondertiteling of audio beschikbaar.

De film Letters from a Killer (1998) is momenteel niet beschikbaar om te kopen op streamingdiensten in België.

De film Letters from a Killer (1998) is momenteel niet beschikbaar om te huren op streamingdiensten in België.

In België kan je Letters from a Killer (1998) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Letters from a Killer (1998) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Letters from a Killer (1998) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Letters from a Killer (1998) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Letters from a Killer (1998) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Ja, Letters from a Killer (1998) is beschikbaar op Amazon Prime Video in België. Met een abonnement bij Amazon Prime Video kan je Letters from a Killer (1998) onbeperkt gratis kijken.

Letters from a Killer (1998) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Letters from a Killer (1998) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.