The Lovely Bones 2009

  • 7.0 4430 stemmen
  • 135 min
  • Fantasie Drama
Trailer afspelen

Susie Salmon (Saoirse Ronan), is een meisje van veertien dat verkracht en vermoord wordt door haar buurman. In de tussenwereld ziet ze hoe haar familie om gaat met het tragische verlies. Terwijl haar vader ronddoolt om de vermeende moordenaar van zijn dochter op te sporen, glijdt Susie’s moeder langzaam weg van haar gezin. Toch blijkt gaandeweg dat er in Susie's afwezigheid ook een nieuwe kracht schuilt, die de breekbare familiebanden opnieuw met elkaar verbindt. Daarnaast volgt Susie ook de moordenaar, die alle bewijzen probeert te verbergen en op het punt staat opnieuw toe te slaan...


Stream The Lovely Bones (2009) online in België

Wil je The Lovely Bones (2009) kijken? Is de film The Lovely Bones met Saoirse Ronan te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je The Lovely Bones kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Het is mogelijk om de film The Lovely Bones te kopen op Apple TV, Google Play Movies, Rakuten TV & Amazon Video. The Lovely Bones (2009) is te huur op Apple TV, Google Play Movies, Rakuten TV & Amazon Video om online te kijken.

Download ondertiteling voor deze film The Lovely Bones (2009)
The.Lovely.Bones.2009.DVDSCR.XviD-Lynks-PrisM Downloaden
The.Lovely.Bones.2009.1080p.BluRay.x264-SECTOR7 Downloaden
The Lovely Bones[2009]DvDrip[Eng]-FXG Downloaden
The.Lovely.Bones.2009.480p.BRRip.XviD.AC3-ViSiON Downloaden
The.Lovely.Bones.LIMITED.DVDSCR.XviD-FOXNEWS Downloaden
The.Lovelly.Bones.2009.720p.BrRip.x264.BOKUTOX.YIFY Downloaden
The Lovely Bones 2009 BDRip XviD Larceny Downloaden
The.Lovely.Bones.2009.1080p.MAX.WEB-DL.DDP.5.1.H.265-PiRaTeS Downloaden

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Zaterdag 26 december 2009
  • Speelduur 135 minuten
  • Genres Fantasie & Drama
  • Productie budget $65,000,000
  • Opbrengst $93,600,000
  • Productiebedrijven WingNut Films, DreamWorks Pictures & Film4 Productions
  • Productielanden United Kingdom, New Zealand & United States of America
  • Trefwoorden Rape, Based on novel or book, Afterlife, Loss of loved one, Tree, 1970s, Serial killer, Corpse, Pedophile, Teenage love, Grieving, Childhood sexual abuse & Based on young adult novel.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

The Lovely Bones (2009) is te koop op Apple TV, Google Play Movies, Rakuten TV & Amazon Video. The Lovely Bones (2009) kan je in België huren op Apple TV, Google Play Movies, Rakuten TV & Amazon Video.

De film The Lovely Bones (2009) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film The Lovely Bones (2009) is te koop op streamingdienst Apple TV, Google Play Movies, Rakuten TV & Amazon Video. Het is aangeraden de film te kopen als je deze meerdere keren wilt kijken. Je hebt dan de mogelijkheid de film onbeperkt te kijken. De prijs die je moet betalen is afhankelijk van de titel en de beeldkwaliteit van de koopfilm.

Je kan de film The Lovely Bones (2009) huren op Apple TV, Google Play Movies, Rakuten TV & Amazon Video. Als je kiest om deze film te huren dan heb je de mogelijk deze gedurende een bepaalde huurperiode online te kijken.

In België kan je The Lovely Bones (2009) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film The Lovely Bones (2009) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film The Lovely Bones (2009) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

The Lovely Bones (2009) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

The Lovely Bones (2009) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

The Lovely Bones (2009) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

The Lovely Bones (2009) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Je kan de film The Lovely Bones (2009) met Saoirse Ronan kopen of huren op Apple TV in België.