Back in the Day 2016

  • 3 111 stemmen
  • 121 min
  • Drama
Trailer afspelen

Anthony Rodriguez is een half Italiaanse, half Puerto Ricaanse tiener die opgroeide in de straten van Bensonhurst Brooklyn, een toen zeer racistische en gevaarlijke buurt vol met pestkoppen, heethoofden en sociale clubs, een buurt waar regelmatig een schot valt. Anthony moest een gewelddadige, werkloze, alcoholverslaafde vader doorstaan, maar was gezegend met een zorgzame, hardwerkende moeder die hij verliest op zeer jonge leeftijd, iets wat hem niet ongetekend achterlaat. Al gauw wordt hij onder de vleugels genomen van de lokale maffiabaas Enzo Agostino, die Anthony's droom om zijn demonen te overwinnen ondersteund en voor hem een trainer inhuurt om hem te laten boksen.


Stream Back in the Day (2016) online in België

Wil je Back in the Day (2016) kijken? Is de film Back in the Day met Alec Baldwin te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Back in the Day kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Momenteel kun je Back in the Day (2016) streamen op Amazon Prime Video. Het is mogelijk om de film Back in the Day te kopen op Apple TV, Google Play Movies & Amazon Video. Back in the Day (2016) is te huur op Apple TV, Google Play Movies & Amazon Video om online te kijken.

Stream Back in the Day (2016) gratis
Stream Gratis met advertenties Back in the Day (2016)
Koop Back in the Day (2016)
Huur Back in the Day (2016)

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Vrijdag 20 mei 2016
  • Speelduur 121 minuten
  • Genres Drama
  • Productielanden United States of America
  • Trefwoorden Mafia boss & Boxing.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

De film Back in the Day (2016) met Alec Baldwin is te streamen op Amazon Prime Video. Back in the Day (2016) is te koop op Apple TV, Google Play Movies & Amazon Video. Back in the Day (2016) kan je in België huren op Apple TV, Google Play Movies & Amazon Video. Back in the Day (2016) kan je in België gratis streamen op Rakuten TV.

Momenteel kun je Back in the Day (2016) streamen op Amazon Prime Video in België. De mogelijkheid om deze film gratis te kijken hangt per streamingdienst af van het abonnementsmodel. Voor de meeste films zijn Nederlandstalige ondertiteling of audio beschikbaar. De film Back in the Day (2016) is gratis te streamen op Rakuten TV in België. De optie om deze film gratis te bekijken is mogelijk gemaakt door advertenties.

De film Back in the Day (2016) is te koop op streamingdienst Apple TV, Google Play Movies & Amazon Video. Het is aangeraden de film te kopen als je deze meerdere keren wilt kijken. Je hebt dan de mogelijkheid de film onbeperkt te kijken. De prijs die je moet betalen is afhankelijk van de titel en de beeldkwaliteit van de koopfilm.

Je kan de film Back in the Day (2016) huren op Apple TV, Google Play Movies & Amazon Video. Als je kiest om deze film te huren dan heb je de mogelijk deze gedurende een bepaalde huurperiode online te kijken.

In België kan je Back in the Day (2016) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Back in the Day (2016) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Back in the Day (2016) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Back in the Day (2016) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Back in the Day (2016) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Ja, Back in the Day (2016) is beschikbaar op Amazon Prime Video in België. Met een abonnement bij Amazon Prime Video kan je Back in the Day (2016) onbeperkt gratis kijken.

Back in the Day (2016) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Je kan de film Back in the Day (2016) met Alec Baldwin kopen of huren op Apple TV in België.