The Shining 1980

Hij kwam als de huismeester, maar dit hotel had zijn eigen bewakers, die er al lang waren?

 • 8.2 16177 stemmen
 • 115 min
 • Horror Thriller
Trailer afspelen

Jack Torrance is een schrijver met een writer's block. Wanneer hij wordt aangenomen voor een baan als huismeester van het prestigieuze Overlook Hotel, dat zich op een afgelegen plek in de bergen van Colorado bevindt, ziet hij dit als de ideale kans om inspiratie op te doen en zijn boek af te maken.


Stream The Shining (1980) online in België

Wil je The Shining (1980) kijken? Is de film The Shining met Jack Nicholson te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je The Shining kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Momenteel kun je The Shining (1980) streamen op Netflix. Het is mogelijk om de film The Shining te kopen op Apple TV, Google Play Movies, Rakuten TV & Amazon Video. The Shining (1980) is te huur op Apple TV, Google Play Movies, Rakuten TV & Amazon Video om online te kijken.

Stream The Shining (1980) gratis

Acteurs en actrices

Crew


 • Verschijningsdatum Vrijdag 23 mei 1980
 • Speelduur 115 minuten
 • Genres Horror & Thriller
 • Productie budget $19,000,000
 • Opbrengst $44,781,695
 • Productiebedrijven Hawk Films, Peregrine, Producers Circle & Warner Bros. Pictures
 • Productielanden United Kingdom & United States of America
 • Trefwoorden Hotel, Based on novel or book, Isolation, Hotelier, Colorado, Delusion, Loneliness, Caretaker, Vision, Psychological thriller, Writer, Alcoholic, Cult film, Snowed in, Haunted hotel & Writers-block.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles
Veelgestelde vragen

De film The Shining (1980) met Jack Nicholson is te streamen op Netflix. The Shining (1980) is te koop op Apple TV, Google Play Movies, Rakuten TV & Amazon Video. The Shining (1980) kan je in België huren op Apple TV, Google Play Movies, Rakuten TV & Amazon Video.

Momenteel kun je The Shining (1980) streamen op Netflix in België. De mogelijkheid om deze film gratis te kijken hangt per streamingdienst af van het abonnementsmodel. Voor de meeste films zijn Nederlandstalige ondertiteling of audio beschikbaar.

De film The Shining (1980) is te koop op streamingdienst Apple TV, Google Play Movies, Rakuten TV & Amazon Video. Het is aangeraden de film te kopen als je deze meerdere keren wilt kijken. Je hebt dan de mogelijkheid de film onbeperkt te kijken. De prijs die je moet betalen is afhankelijk van de titel en de beeldkwaliteit van de koopfilm.

Je kan de film The Shining (1980) huren op Apple TV, Google Play Movies, Rakuten TV & Amazon Video. Als je kiest om deze film te huren dan heb je de mogelijk deze gedurende een bepaalde huurperiode online te kijken.

In België kan je The Shining (1980) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film The Shining (1980) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film The Shining (1980) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Ja, The Shining (1980) is beschikbaar op Netflix in België. Met een abonnement bij Netflix kan je The Shining (1980) onbeperkt gratis kijken.

The Shining (1980) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

The Shining (1980) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

The Shining (1980) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Je kan de film The Shining (1980) met Jack Nicholson kopen of huren op Apple TV in België.