A Connecticut Yankee in King Arthur's Court 1949

  • 6.4 27 stemmen
  • 106 min
  • Komedie Fantasie Muziek
Trailer afspelen

Door een val van zijn paard wordt de Amerikaan Hank Martin vanuit het jaar 1910 naar de Middeleeuwen verplaatst, naar het hof van King Arthur. De ridders van de Ronde Tafel zijn in eerste instantie weinig gecharmeerd van de komst van de ongenode gast, maar dat verandert snel...


Stream A Connecticut Yankee in King Arthur's Court (1949) online in België

Wil je A Connecticut Yankee in King Arthur's Court (1949) kijken? Is de film A Connecticut Yankee in King Arthur's Court met Bing Crosby te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je A Connecticut Yankee in King Arthur's Court kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Geen beschikbare streamingdiensten in België


Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Maandag 18 april 1949
  • Speelduur 106 minuten
  • Genres Komedie, Fantasie & Muziek
  • Productiebedrijven Paramount
  • Productielanden United States of America
  • Trefwoorden Based on novel or book, England, Time travel, Camelot, Connecticut, King arthur, Medieval & 6th century.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

De film A Connecticut Yankee in King Arthur's Court (1949) is momenteel niet te zien op Belgische streamingdiensten.

De film A Connecticut Yankee in King Arthur's Court (1949) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film A Connecticut Yankee in King Arthur's Court (1949) is momenteel niet beschikbaar om te kopen op streamingdiensten in België.

De film A Connecticut Yankee in King Arthur's Court (1949) is momenteel niet beschikbaar om te huren op streamingdiensten in België.

In België kan je A Connecticut Yankee in King Arthur's Court (1949) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film A Connecticut Yankee in King Arthur's Court (1949) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film A Connecticut Yankee in King Arthur's Court (1949) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

A Connecticut Yankee in King Arthur's Court (1949) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

A Connecticut Yankee in King Arthur's Court (1949) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

A Connecticut Yankee in King Arthur's Court (1949) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

A Connecticut Yankee in King Arthur's Court (1949) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. A Connecticut Yankee in King Arthur's Court (1949) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.