Harry Potter en de Geheime Kamer 2002

Originele titel: Harry Potter and the Chamber of Secrets

 • 7.7 21009 stemmen
 • 161 min
 • Avontuur Fantasie
Trailer afspelen

Vlak voor zijn tweede jaar op de Hogwarts School voor Hekserij en Tovenarij wordt tovenaarsleerling Harry Potter door de elf Dobby gewaarschuwd dat zijn terugkeer op de school tot een ramp zal leiden.


Stream Harry Potter en de Geheime Kamer (2002) online in België

Wil je Harry Potter en de Geheime Kamer (2002) kijken? Is de film Harry Potter en de Geheime Kamer met Daniel Radcliffe te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Harry Potter en de Geheime Kamer kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Het is mogelijk om de film Harry Potter en de Geheime Kamer te kopen op Apple TV, Google Play Movies, Rakuten TV & Amazon Video. Harry Potter en de Geheime Kamer (2002) is te huur op Apple TV, Google Play Movies, Rakuten TV, Telenet & Amazon Video om online te kijken.

Koop Harry Potter en de Geheime Kamer (2002)
Huur Harry Potter en de Geheime Kamer (2002)

Acteurs en actrices

Crew


 • Verschijningsdatum Woensdag 13 november 2002
 • Speelduur 161 minuten
 • Genres Avontuur & Fantasie
 • Productie budget $100,000,000
 • Opbrengst $876,688,482
 • Productiebedrijven Warner Bros. Pictures, Heyday Films & 1492 Pictures
 • Productielanden United Kingdom & United States of America
 • Trefwoorden Witch, Flying car, Elves, Magic, Sword, Diary, Child hero, School of witchcraft, Giant spider, Black magic, Giant snake, Child driving car, Wizard, Aftercreditsstinger, Christmas & Based on young adult novel.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles
Veelgestelde vragen

Harry Potter en de Geheime Kamer (2002) is te koop op Apple TV, Google Play Movies, Rakuten TV & Amazon Video. Harry Potter en de Geheime Kamer (2002) kan je in België huren op Apple TV, Google Play Movies, Rakuten TV, Telenet & Amazon Video.

De film Harry Potter en de Geheime Kamer (2002) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Harry Potter en de Geheime Kamer (2002) is te koop op streamingdienst Apple TV, Google Play Movies, Rakuten TV, Telenet & Amazon Video. Het is aangeraden de film te kopen als je deze meerdere keren wilt kijken. Je hebt dan de mogelijkheid de film onbeperkt te kijken. De prijs die je moet betalen is afhankelijk van de titel en de beeldkwaliteit van de koopfilm.

Je kan de film Harry Potter en de Geheime Kamer (2002) huren op Apple TV, Google Play Movies, Rakuten TV, Telenet & Amazon Video. Als je kiest om deze film te huren dan heb je de mogelijk deze gedurende een bepaalde huurperiode online te kijken.

In België kan je Harry Potter en de Geheime Kamer (2002) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Harry Potter en de Geheime Kamer (2002) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Harry Potter en de Geheime Kamer (2002) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Harry Potter en de Geheime Kamer (2002) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Harry Potter en de Geheime Kamer (2002) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Harry Potter en de Geheime Kamer (2002) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Harry Potter en de Geheime Kamer (2002) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Je kan de film Harry Potter en de Geheime Kamer (2002) met Daniel Radcliffe kopen of huren op Apple TV in België.