Harry Potter en de Relieken van de Dood - Deel 1 2010

Originele titel: Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 1

 • 7.7 18271 stemmen
 • 146 min
 • Avontuur Fantasie
Trailer afspelen

Heel Groot-Brittanië wordt in haar greep gehouden door Heer Voldemort, die maar één doel voor ogen heeft: het opsporen en doden van Harry Potter.


Stream Harry Potter en de Relieken van de Dood - Deel 1 (2010) online in België

Wil je Harry Potter en de Relieken van de Dood - Deel 1 (2010) kijken? Is de film Harry Potter en de Relieken van de Dood - Deel 1 met Daniel Radcliffe te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Harry Potter en de Relieken van de Dood - Deel 1 kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Het is mogelijk om de film Harry Potter en de Relieken van de Dood - Deel 1 te kopen op Apple TV, Google Play Movies, Rakuten TV & Amazon Video. Harry Potter en de Relieken van de Dood - Deel 1 (2010) is te huur op Apple TV, Google Play Movies, Rakuten TV, Telenet & Amazon Video om online te kijken.

Koop Harry Potter en de Relieken van de Dood - Deel 1 (2010)
Huur Harry Potter en de Relieken van de Dood - Deel 1 (2010)

Acteurs en actrices

Crew


 • Verschijningsdatum Woensdag 17 november 2010
 • Speelduur 146 minuten
 • Genres Avontuur & Fantasie
 • Productie budget $250,000,000
 • Opbrengst $954,305,868
 • Productiebedrijven Warner Bros. Pictures & Heyday Films
 • Productielanden United Kingdom & United States of America
 • Trefwoorden Witch, Friendship, London, england, Corruption, Escape, Teleportation, Isolation, Magic, Bravery, Radio, Road trip, Shelter, Tension, Attack, Werewolf, Road movie, Wizard, Christmas & Based on young adult novel.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles
Veelgestelde vragen

Harry Potter en de Relieken van de Dood - Deel 1 (2010) is te koop op Apple TV, Google Play Movies, Rakuten TV & Amazon Video. Harry Potter en de Relieken van de Dood - Deel 1 (2010) kan je in België huren op Apple TV, Google Play Movies, Rakuten TV, Telenet & Amazon Video.

De film Harry Potter en de Relieken van de Dood - Deel 1 (2010) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Harry Potter en de Relieken van de Dood - Deel 1 (2010) is te koop op streamingdienst Apple TV, Google Play Movies, Rakuten TV, Telenet & Amazon Video. Het is aangeraden de film te kopen als je deze meerdere keren wilt kijken. Je hebt dan de mogelijkheid de film onbeperkt te kijken. De prijs die je moet betalen is afhankelijk van de titel en de beeldkwaliteit van de koopfilm.

Je kan de film Harry Potter en de Relieken van de Dood - Deel 1 (2010) huren op Apple TV, Google Play Movies, Rakuten TV, Telenet & Amazon Video. Als je kiest om deze film te huren dan heb je de mogelijk deze gedurende een bepaalde huurperiode online te kijken.

In België kan je Harry Potter en de Relieken van de Dood - Deel 1 (2010) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Harry Potter en de Relieken van de Dood - Deel 1 (2010) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Harry Potter en de Relieken van de Dood - Deel 1 (2010) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Harry Potter en de Relieken van de Dood - Deel 1 (2010) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Harry Potter en de Relieken van de Dood - Deel 1 (2010) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Harry Potter en de Relieken van de Dood - Deel 1 (2010) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Harry Potter en de Relieken van de Dood - Deel 1 (2010) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Je kan de film Harry Potter en de Relieken van de Dood - Deel 1 (2010) met Daniel Radcliffe kopen of huren op Apple TV in België.