Harry Potter en de Halfbloed Prins 2009

Originele titel: Harry Potter and the Half-Blood Prince

 • 7.6 18614 stemmen
 • 153 min
 • Avontuur Fantasie
Trailer afspelen

Als Harry, Ron en Hermelien aan hun zesde jaar aan Hogwarts beginnen, komt Harry in het bezit van een geheimzinnig volgekladderd toverdrankenboek, dat ooit het eigendom is geweest van de onbekende Half-Blood Prince.


Stream Harry Potter en de Halfbloed Prins (2009) online in België

Wil je Harry Potter en de Halfbloed Prins (2009) kijken? Is de film Harry Potter en de Halfbloed Prins met Daniel Radcliffe te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Harry Potter en de Halfbloed Prins kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Het is mogelijk om de film Harry Potter en de Halfbloed Prins te kopen op Apple TV, Google Play Movies, Rakuten TV & Amazon Video. Harry Potter en de Halfbloed Prins (2009) is te huur op Apple TV, Google Play Movies, Rakuten TV, Telenet & Amazon Video om online te kijken.

Koop Harry Potter en de Halfbloed Prins (2009)
Huur Harry Potter en de Halfbloed Prins (2009)

Acteurs en actrices

Crew


 • Verschijningsdatum Woensdag 15 juli 2009
 • Speelduur 153 minuten
 • Genres Avontuur & Fantasie
 • Productie budget $250,000,000
 • Opbrengst $933,959,197
 • Productiebedrijven Warner Bros. Pictures & Heyday Films
 • Productielanden United Kingdom & United States of America
 • Trefwoorden Witch, Dying and death, London, england, Magic, School of witchcraft, Apparition, Curse, Teenage crush, School, Werewolf, Teenage love, Luck, Wizard, Secret past, Christmas & Based on young adult novel.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles
Veelgestelde vragen

Harry Potter en de Halfbloed Prins (2009) is te koop op Apple TV, Google Play Movies, Rakuten TV & Amazon Video. Harry Potter en de Halfbloed Prins (2009) kan je in België huren op Apple TV, Google Play Movies, Rakuten TV, Telenet & Amazon Video.

De film Harry Potter en de Halfbloed Prins (2009) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Harry Potter en de Halfbloed Prins (2009) is te koop op streamingdienst Apple TV, Google Play Movies, Rakuten TV, Telenet & Amazon Video. Het is aangeraden de film te kopen als je deze meerdere keren wilt kijken. Je hebt dan de mogelijkheid de film onbeperkt te kijken. De prijs die je moet betalen is afhankelijk van de titel en de beeldkwaliteit van de koopfilm.

Je kan de film Harry Potter en de Halfbloed Prins (2009) huren op Apple TV, Google Play Movies, Rakuten TV, Telenet & Amazon Video. Als je kiest om deze film te huren dan heb je de mogelijk deze gedurende een bepaalde huurperiode online te kijken.

In België kan je Harry Potter en de Halfbloed Prins (2009) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Harry Potter en de Halfbloed Prins (2009) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Harry Potter en de Halfbloed Prins (2009) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Harry Potter en de Halfbloed Prins (2009) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Harry Potter en de Halfbloed Prins (2009) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Harry Potter en de Halfbloed Prins (2009) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Harry Potter en de Halfbloed Prins (2009) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Je kan de film Harry Potter en de Halfbloed Prins (2009) met Daniel Radcliffe kopen of huren op Apple TV in België.