Harry Potter en de Gevangene van Azkaban 2004

Originele titel: Harry Potter and the Prisoner of Azkaban

 • 8.0 20618 stemmen
 • 141 min
 • Avontuur Fantasie
Trailer afspelen

Het is Harry's derde jaar op Hogwarts. Een gevaarlijke massamoordenaar, Sirius Black, is ontsnapt uit de Azkaban gevangenis, en iedereen is er van overtuigd dat hij er op uit is om Harry te vermoorden.


Stream Harry Potter en de Gevangene van Azkaban (2004) online in België

Wil je Harry Potter en de Gevangene van Azkaban (2004) kijken? Is de film Harry Potter en de Gevangene van Azkaban met Daniel Radcliffe te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Harry Potter en de Gevangene van Azkaban kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Het is mogelijk om de film Harry Potter en de Gevangene van Azkaban te kopen op Apple TV, Google Play Movies, Rakuten TV & Amazon Video. Harry Potter en de Gevangene van Azkaban (2004) is te huur op Apple TV, Google Play Movies, Rakuten TV, Telenet & Amazon Video om online te kijken.

Koop Harry Potter en de Gevangene van Azkaban (2004)
Huur Harry Potter en de Gevangene van Azkaban (2004)

Acteurs en actrices

Crew


 • Verschijningsdatum Maandag 31 mei 2004
 • Speelduur 141 minuten
 • Genres Avontuur & Fantasie
 • Productie budget $130,000,000
 • Opbrengst $789,804,554
 • Productiebedrijven Warner Bros. Pictures, 1492 Pictures, Heyday Films & P of A Productions Limited
 • Productielanden United Kingdom & United States of America
 • Trefwoorden Witch, School friend, Friendship, Flying, Magic, Bus, Traitor, Child hero, School of witchcraft, Black magic, Time travel, School, Best friend, Werewolf, Muggle, Wizard, Aftercreditsstinger, Magical creature, Night bus, Teenage life, Christmas, School class, Based on young adult novel & Magic spell.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles
Veelgestelde vragen

Harry Potter en de Gevangene van Azkaban (2004) is te koop op Apple TV, Google Play Movies, Rakuten TV & Amazon Video. Harry Potter en de Gevangene van Azkaban (2004) kan je in België huren op Apple TV, Google Play Movies, Rakuten TV, Telenet & Amazon Video.

De film Harry Potter en de Gevangene van Azkaban (2004) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Harry Potter en de Gevangene van Azkaban (2004) is te koop op streamingdienst Apple TV, Google Play Movies, Rakuten TV, Telenet & Amazon Video. Het is aangeraden de film te kopen als je deze meerdere keren wilt kijken. Je hebt dan de mogelijkheid de film onbeperkt te kijken. De prijs die je moet betalen is afhankelijk van de titel en de beeldkwaliteit van de koopfilm.

Je kan de film Harry Potter en de Gevangene van Azkaban (2004) huren op Apple TV, Google Play Movies, Rakuten TV, Telenet & Amazon Video. Als je kiest om deze film te huren dan heb je de mogelijk deze gedurende een bepaalde huurperiode online te kijken.

In België kan je Harry Potter en de Gevangene van Azkaban (2004) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Harry Potter en de Gevangene van Azkaban (2004) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Harry Potter en de Gevangene van Azkaban (2004) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Harry Potter en de Gevangene van Azkaban (2004) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Harry Potter en de Gevangene van Azkaban (2004) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Harry Potter en de Gevangene van Azkaban (2004) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Harry Potter en de Gevangene van Azkaban (2004) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Je kan de film Harry Potter en de Gevangene van Azkaban (2004) met Daniel Radcliffe kopen of huren op Apple TV in België.