Resident Evil: Death Island 2023

Originele titel: バイオハザード:デスアイランド

Bestemmingen verstrengeld. Een gek geworden wereld.

  • 7.4 903 stemmen
  • 91 min
  • Animatie Actie Horror
Trailer afspelen

In San Francisco heeft Jill Valentine te maken met een zombie-uitbraak en een nieuw T-Virus, Leon Kennedy volgt een ontvoerde DARPA-wetenschapper op het spoor en Claire Redfield onderzoekt een monsterlijke vis die walvissen doodt in de baai. Samen met Chris Redfield en Rebecca Chambers ontdekken ze het spoor van aanwijzingen uit hun afzonderlijke zaken die allemaal samenkomen op dezelfde locatie, Alcatraz Island, waar een nieuw kwaad zijn intrek heeft genomen en op hun komst wacht.


Stream Resident Evil: Death Island (2023) online in België

Wil je Resident Evil: Death Island (2023) kijken? Is de film Resident Evil: Death Island met Matthew Mercer te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Resident Evil: Death Island kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Het is mogelijk om de film Resident Evil: Death Island te kopen op Apple TV, Rakuten TV & Amazon Video. Resident Evil: Death Island (2023) is te huur op Apple TV, Rakuten TV & Amazon Video om online te kijken.

Koop Resident Evil: Death Island (2023)
Huur Resident Evil: Death Island (2023)
Download ondertiteling voor deze film バイオハザード:デスアイランド (2023)
Resident.Evil.Death.Island.2023.NORDiCSUBS.1080p.WEB-DL.DD5.1.H.264-PTNK Downloaden

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Donderdag 22 juni 2023
  • Speelduur 91 minuten
  • Genres Animatie, Actie & Horror
  • Opbrengst $53,929
  • Productiebedrijven Capcom, Quebico, Sony Pictures, Sammy, Robot Communications, KADOKAWA & TMS Entertainment
  • Productielanden Japan
  • Trefwoorden Alcatraz prison, Outbreak, Zombie, Based on video game, Survival horror, Special agent & Anime.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

Resident Evil: Death Island (2023) is te koop op Apple TV, Rakuten TV & Amazon Video. Resident Evil: Death Island (2023) kan je in België huren op Apple TV, Rakuten TV & Amazon Video.

De film Resident Evil: Death Island (2023) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Resident Evil: Death Island (2023) is te koop op streamingdienst Apple TV, Rakuten TV & Amazon Video. Het is aangeraden de film te kopen als je deze meerdere keren wilt kijken. Je hebt dan de mogelijkheid de film onbeperkt te kijken. De prijs die je moet betalen is afhankelijk van de titel en de beeldkwaliteit van de koopfilm.

Je kan de film Resident Evil: Death Island (2023) huren op Apple TV, Rakuten TV & Amazon Video. Als je kiest om deze film te huren dan heb je de mogelijk deze gedurende een bepaalde huurperiode online te kijken.

In België kan je Resident Evil: Death Island (2023) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Resident Evil: Death Island (2023) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Resident Evil: Death Island (2023) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Resident Evil: Death Island (2023) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Resident Evil: Death Island (2023) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Resident Evil: Death Island (2023) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Resident Evil: Death Island (2023) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Je kan de film Resident Evil: Death Island (2023) met Matthew Mercer kopen of huren op Apple TV in België.