Transformers: Rise of the Beasts 2023

"Verenig je of val."

  • 7.8 86 stemmen
  • 127 min
  • Actie Avontuur Sciencefiction
Trailer afspelen

In de jaren 90 voegen de Maximals, Predacons en Terrorcons zich in de strijd op aarde tussen de Autobots en de Decepticons. Noah is een doodgewone jongen uit Brooklyn die samen met de ambitieuze researcher Elena bij dit gevecht betrokken raakt. Intussen nemen Optimus Prime en de Autobots het op tegen Scourge, een nieuwe aartsvijand die het op hun ondergang gemunt heeft.


Stream Transformers: Rise of the Beasts (2023) online in België

Wil je Transformers: Rise of the Beasts (2023) kijken? Is de film Transformers: Rise of the Beasts met Anthony Ramos te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Transformers: Rise of the Beasts kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Geen beschikbare streamingdiensten in België


Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Dinsdag 6 juni 2023
  • Speelduur 127 minuten
  • Genres Actie, Avontuur & Sciencefiction
  • Productie budget $200,000,000
  • Productiebedrijven Skydance, Paramount, di Bonaventura Pictures, Bay Films, New Republic Pictures, Tom DeSanto/Don Murphy Production, Hasbro Studios & Entertainment One
  • Productielanden Canada, Peru & United States of America
  • Trefwoorden Peru, Alien, End of the world, Based on cartoon, Based on toy, Robot, Ellis island & 1990s.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitlesVeelgestelde vragen

De film Transformers: Rise of the Beasts (2023) is momenteel niet te zien op Belgische streamingdiensten.

De film Transformers: Rise of the Beasts (2023) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Transformers: Rise of the Beasts (2023) is momenteel niet beschikbaar om te kopen op streamingdiensten in België.

De film Transformers: Rise of the Beasts (2023) is momenteel niet beschikbaar om te huren op streamingdiensten in België.

In België kan je Transformers: Rise of the Beasts (2023) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Transformers: Rise of the Beasts (2023) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Transformers: Rise of the Beasts (2023) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Transformers: Rise of the Beasts (2023) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Transformers: Rise of the Beasts (2023) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Transformers: Rise of the Beasts (2023) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Transformers: Rise of the Beasts (2023) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Transformers: Rise of the Beasts (2023) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.