Allegiant 2016

Escape the world you know.

 • 6.1 6352 stemmen
 • 121 min
 • Avontuur Sciencefiction Actie Mysterie
Trailer afspelen

In The Divergent Series: Allegiant wagen Tris en Four zich in de wereld buiten het hek. Zij worden echter al snel in hechtenis genomen door een mysterieuze organisatie, die bekend staat als 'The Bureau of Genetic Welfare'.


Stream Allegiant (2016) online in België

Wil je Allegiant (2016) kijken? Is de film Allegiant met Shailene Woodley te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Allegiant kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Momenteel kun je Allegiant (2016) streamen op Amazon Prime Video. Het is mogelijk om de film Allegiant te kopen op Apple TV, Google Play Movies & Amazon Video. Allegiant (2016) is te huur op Apple TV, Google Play Movies, Telenet & Amazon Video om online te kijken.

Stream Allegiant (2016) gratis

Acteurs en actrices

Crew


 • Verschijningsdatum Woensdag 9 maart 2016
 • Speelduur 121 minuten
 • Genres Avontuur, Sciencefiction, Actie & Mysterie
 • Productie budget $110,000,000
 • Opbrengst $179,246,868
 • Productiebedrijven Mandeville Films, Summit Entertainment, Lionsgate & Red Wagon Entertainment
 • Productielanden United States of America
 • Trefwoorden Based on novel or book, Revolution, Dystopia, Sequel & Based on young adult novel.

Links Officiële website IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles
Veelgestelde vragen

De film Allegiant (2016) met Shailene Woodley is te streamen op Amazon Prime Video. Allegiant (2016) is te koop op Apple TV, Google Play Movies & Amazon Video. Allegiant (2016) kan je in België huren op Apple TV, Google Play Movies, Telenet & Amazon Video.

Momenteel kun je Allegiant (2016) streamen op Amazon Prime Video in België. De mogelijkheid om deze film gratis te kijken hangt per streamingdienst af van het abonnementsmodel. Voor de meeste films zijn Nederlandstalige ondertiteling of audio beschikbaar.

De film Allegiant (2016) is te koop op streamingdienst Apple TV, Google Play Movies, Telenet & Amazon Video. Het is aangeraden de film te kopen als je deze meerdere keren wilt kijken. Je hebt dan de mogelijkheid de film onbeperkt te kijken. De prijs die je moet betalen is afhankelijk van de titel en de beeldkwaliteit van de koopfilm.

Je kan de film Allegiant (2016) huren op Apple TV, Google Play Movies, Telenet & Amazon Video. Als je kiest om deze film te huren dan heb je de mogelijk deze gedurende een bepaalde huurperiode online te kijken.

In België kan je Allegiant (2016) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Allegiant (2016) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Allegiant (2016) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Allegiant (2016) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Allegiant (2016) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Ja, Allegiant (2016) is beschikbaar op Amazon Prime Video in België. Met een abonnement bij Amazon Prime Video kan je Allegiant (2016) onbeperkt gratis kijken.

Allegiant (2016) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Je kan de film Allegiant (2016) met Shailene Woodley kopen of huren op Apple TV in België.