Live Free or Die Hard 2007

  • 6.6 5582 stemmen
  • 128 min
  • Actie Thriller
Trailer afspelen

Politieagent John McClane krijgt de opdracht de jonge hacker Matt Farrell op te halen. Het lijkt in eerste instantie een routineklus te worden, maar als McClane en Farrell ineens aangevallen worden in Farrell's appartement, blijkt er veel meer aan de hand te zijn. Ze ontdekken dan dat Thomas Gabriel het hele land bedreigt met een complot om het computersysteem en de technische structuur waar de Amerikaanse economie op drijft te saboteren.


Stream Live Free or Die Hard (2007) online in België

Wil je Live Free or Die Hard (2007) kijken? Is de film Live Free or Die Hard met Bruce Willis te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Live Free or Die Hard kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Momenteel kun je Live Free or Die Hard (2007) streamen op Disney Plus. Het is mogelijk om de film Live Free or Die Hard te kopen op Apple TV, Rakuten TV & Amazon Video. Live Free or Die Hard (2007) is te huur op Apple TV, Rakuten TV & Amazon Video om online te kijken.

Stream Live Free or Die Hard (2007) gratis
Koop Live Free or Die Hard (2007)
Huur Live Free or Die Hard (2007)
Download ondertiteling voor deze film Live Free or Die Hard (2007)
Toon alle ondertiteling versies
Live.Free.Or.Die.Hard[2007]DvDrip[Eng]-aXXo Downloaden
Live.Free.or.Die.Hard.TELESYNC.XViD_PUKKA Downloaden
Live.Free.Or.Die.Hard.2007.REAL.PROPER.720p.Bluray.x264.DiRFiX-DEFiNiTE Downloaden
Live.Free.or [Die Hard 4] 2007.DvD.XviD.Ac3-FxM Downloaden
Live.Free.Or.Die.Hard[2007]DvDrip[Eng]-aXXo Downloaden
Die.Hard.4.2007.720p.BrRip.x264.bitloks.YIFY Downloaden
Live.Free.or.Die.Hard.R5.LINE.XViD-PUKKA Downloaden
Die hard 4 Downloaden
That 70s Show S02E05 Downloaden
Live.Free.or.Die.Hard.R5.LINE.XViD-PUKKA Downloaden
Live.Free.or.Die.Hard.TELESYNC.XViD-PUKKA Downloaden
diehard 4 Downloaden
Live.Free.Or.Die.Hard.2007.PROPER.DVDRIP.XviD-DnB Downloaden
Die Hard 4 1080p H.264 (moviesbyrizzo) ENG-ITA Downloaden
Live.Free.Or.Die.Hard.2007.1080p.BluRay.x265-RARBG Downloaden
Live.Free.Or.Die.Hard.2007.PROPER.DVDRIP.XviD-DnB-CD1 Downloaden
Live.Free.or.Die.Hard.UNRATED.DVDRip.XviD-SAPHiRE-CD1 Downloaden
Die.Hard.4.2007.UNRATED.DVDRip.XviD-UnSeeN Downloaden

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Woensdag 20 juni 2007
  • Speelduur 128 minuten
  • Genres Actie & Thriller
  • Productie budget $110,000,000
  • Opbrengst $383,531,464
  • Productiebedrijven Dune Entertainment, Cheyenne Enterprises, Wintergreen Productions, 20th Century Fox & Ingenious Media
  • Productielanden United Kingdom & United States of America
  • Trefwoorden Helicopter, Washington dc, usa, Holiday, Hostage, Detective, Fbi, Genius, Sarcasm, Parkour, Traffic chaos, Sequel, Hacking, Power outage, Nypd, Federal agent, Fourth of july, Media manipulation, Nsa agent, Cyber terrorism, Action hero, Police escort, Homeland security, Assassination team, Electric power station, Based on magazine, newspaper or article, Father daughter relationship, Algorithm, Computer hacker, High octane, Government building, Tractor trailer & Computer infrastructure.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

De film Live Free or Die Hard (2007) met Bruce Willis is te streamen op Disney Plus. Live Free or Die Hard (2007) is te koop op Apple TV, Rakuten TV & Amazon Video. Live Free or Die Hard (2007) kan je in België huren op Apple TV, Rakuten TV & Amazon Video.

Momenteel kun je Live Free or Die Hard (2007) streamen op Disney Plus in België. De mogelijkheid om deze film gratis te kijken hangt per streamingdienst af van het abonnementsmodel. Voor de meeste films zijn Nederlandstalige ondertiteling of audio beschikbaar.

De film Live Free or Die Hard (2007) is te koop op streamingdienst Apple TV, Rakuten TV & Amazon Video. Het is aangeraden de film te kopen als je deze meerdere keren wilt kijken. Je hebt dan de mogelijkheid de film onbeperkt te kijken. De prijs die je moet betalen is afhankelijk van de titel en de beeldkwaliteit van de koopfilm.

Je kan de film Live Free or Die Hard (2007) huren op Apple TV, Rakuten TV & Amazon Video. Als je kiest om deze film te huren dan heb je de mogelijk deze gedurende een bepaalde huurperiode online te kijken.

In België kan je Live Free or Die Hard (2007) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Live Free or Die Hard (2007) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Live Free or Die Hard (2007) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Live Free or Die Hard (2007) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Ja, Live Free or Die Hard (2007) is beschikbaar op Disney Plus in België. Met een abonnement bij Disney+ kan je Live Free or Die Hard (2007) onbeperkt gratis kijken.

Live Free or Die Hard (2007) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Live Free or Die Hard (2007) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Je kan de film Live Free or Die Hard (2007) met Bruce Willis kopen of huren op Apple TV in België.