Žert (1969) poster

Žert 1969

  • 6.6 38 stemmen
  • 80 min
  • Komedie Drama

Ludvik Jahn is een gebroken man. Als veelbelovende student maakte hij ooit de ogenschijnlijk onschuldige, maar onvergeeflijke fout zijn toenmalige vriendin een kaartje te sturen met de uitroep: 'lang leve Trotski'. Dit leverde hem een schorsing van de universiteit en jarenlange straf in een werkkamp op. Hij verwijt onder andere zijn vriend, tevens de voorzitter van de commissie die uitspraak deed in zijn zaak, verantwoordelijk te zijn voor zijn tragisch lot. Als hij na jaren diens vrouw ontmoet, wil hij nog maar één ding: wraak. Die blijkt echter heel wat minder zoet dan gedacht.


Stream Žert (1969) online in België

Wil je Žert (1969) kijken? Is de film Žert met Josef Somr te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Žert kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Momenteel kun je Žert (1969) streamen op DocAlliance Films.

Stream Žert (1969) gratis

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Vrijdag 28 februari 1969
  • Speelduur 80 minuten
  • Genres Komedie & Drama
  • Productiebedrijven Filmové studio Barrandov
  • Productielanden Czechoslovakia
  • Trefwoorden Adultery, Based on novel or book, Politics, Restaurant, Postcard, Revenge, Memory, Pickaxe, Hard labor, Communist party, Voted out & Expulsion.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

De film Žert (1969) met Josef Somr is te streamen op DocAlliance Films.

Momenteel kun je Žert (1969) streamen op DocAlliance Films in België. De mogelijkheid om deze film gratis te kijken hangt per streamingdienst af van het abonnementsmodel. Voor de meeste films zijn Nederlandstalige ondertiteling of audio beschikbaar.

De film Žert (1969) is momenteel niet beschikbaar om te kopen op streamingdiensten in België.

De film Žert (1969) is momenteel niet beschikbaar om te huren op streamingdiensten in België.

In België kan je Žert (1969) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Žert (1969) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Žert (1969) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Žert (1969) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Žert (1969) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Žert (1969) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Žert (1969) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Žert (1969) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.