Sjakie en de Chocoladefabriek 2005

Originele titel: Charlie and the Chocolate Factory

 • 7.0 14732 stemmen
 • 115 min
 • Avontuur Komedie Familie Fantasie
Trailer afspelen

Chocolade-fabrikant Willy Wonka schrijft een prijsvraag uit waarmee vijf gelukkigen een rondleiding door zijn fabriek kunnen krijgen. Charlie is één van de winnaars. Tijdens de rondleiding krijgen de andere kinderen één voor één met pech te maken.


Stream Sjakie en de Chocoladefabriek (2005) online in België

Wil je Sjakie en de Chocoladefabriek (2005) kijken? Is de film Sjakie en de Chocoladefabriek met Johnny Depp te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Sjakie en de Chocoladefabriek kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Momenteel kun je Sjakie en de Chocoladefabriek (2005) streamen op Netflix. Het is mogelijk om de film Sjakie en de Chocoladefabriek te kopen op Apple TV, Google Play Movies, Rakuten TV & Amazon Video. Sjakie en de Chocoladefabriek (2005) is te huur op Apple TV, Google Play Movies, Rakuten TV, Telenet & Amazon Video om online te kijken.

Stream Sjakie en de Chocoladefabriek (2005) gratis
Koop Sjakie en de Chocoladefabriek (2005)
Huur Sjakie en de Chocoladefabriek (2005)
Download ondertiteling voor deze film Charlie and the Chocolate Factory (2005)
Toon alle ondertiteling versies
Charlie and the Chocolate Factory-BluRay Downloaden
Charlie and the Chocolate Factory Downloaden
Charlie.And.The.Chocolate.Factory Downloaden
Charlie and the Chocolate Factory Downloaden
Charlie and the Chocolate Factory Downloaden
Charlie.and.the.Chocolate.Factory.1080p.HDDVD.ESiR-x264 Downloaden
Charlie and the Chocolate Factory Downloaden
Charlie and the Chocolate Factory Downloaden
Charlie and the Chocolate Factory Downloaden
Charlie.and.the.Chocolate.Factory.2005.1080p.BluRay.x265-RARBG Downloaden
Charlie and the Chocolate Factory Downloaden
Charlie.and.the.Chocolate.Factory.2005.CAM.BaPH Downloaden
Charlie and the Chocolate Factory Downloaden
Charlie and the Chocolate Factory Downloaden
Charlie and the Chocolate Factory Downloaden
Charlie and the Chocolate Factory-BluRay Downloaden

Acteurs en actrices

Crew


 • Verschijningsdatum Woensdag 13 juli 2005
 • Speelduur 115 minuten
 • Genres Avontuur, Komedie, Familie & Fantasie
 • Productie budget $150,000,000
 • Opbrengst $475,000,000
 • Productiebedrijven Warner Bros. Pictures, Village Roadshow Pictures, The Zanuck Company, Plan B Entertainment & Theobald Film Productions
 • Productielanden United Kingdom & United States of America
 • Trefwoorden Factory worker, London, england, Based on novel or book, Chocolate, Candy, Overweight child, Parent child relationship, Grandparent grandchild relationship, Teacher & Candy bar.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles
Veelgestelde vragen

De film Sjakie en de Chocoladefabriek (2005) met Johnny Depp is te streamen op Netflix. Sjakie en de Chocoladefabriek (2005) is te koop op Apple TV, Google Play Movies, Rakuten TV & Amazon Video. Sjakie en de Chocoladefabriek (2005) kan je in België huren op Apple TV, Google Play Movies, Rakuten TV, Telenet & Amazon Video.

Momenteel kun je Sjakie en de Chocoladefabriek (2005) streamen op Netflix in België. De mogelijkheid om deze film gratis te kijken hangt per streamingdienst af van het abonnementsmodel. Voor de meeste films zijn Nederlandstalige ondertiteling of audio beschikbaar.

De film Sjakie en de Chocoladefabriek (2005) is te koop op streamingdienst Apple TV, Google Play Movies, Rakuten TV, Telenet & Amazon Video. Het is aangeraden de film te kopen als je deze meerdere keren wilt kijken. Je hebt dan de mogelijkheid de film onbeperkt te kijken. De prijs die je moet betalen is afhankelijk van de titel en de beeldkwaliteit van de koopfilm.

Je kan de film Sjakie en de Chocoladefabriek (2005) huren op Apple TV, Google Play Movies, Rakuten TV, Telenet & Amazon Video. Als je kiest om deze film te huren dan heb je de mogelijk deze gedurende een bepaalde huurperiode online te kijken.

In België kan je Sjakie en de Chocoladefabriek (2005) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Sjakie en de Chocoladefabriek (2005) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Sjakie en de Chocoladefabriek (2005) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Ja, Sjakie en de Chocoladefabriek (2005) is beschikbaar op Netflix in België. Met een abonnement bij Netflix kan je Sjakie en de Chocoladefabriek (2005) onbeperkt gratis kijken.

Sjakie en de Chocoladefabriek (2005) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Sjakie en de Chocoladefabriek (2005) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Sjakie en de Chocoladefabriek (2005) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Je kan de film Sjakie en de Chocoladefabriek (2005) met Johnny Depp kopen of huren op Apple TV in België.