Różyczka 2 (2023) poster

Różyczka 2 2023

  • 4.7 6 stemmen
  • 106 min
  • Thriller

Joanna Warczewska, dochter van een eminente schrijfster, bevindt zich op het hoogtepunt van haar leven. Haar bloeiende politieke carrière en gezinsgeluk worden onmiddellijk vernietigd door een terroristische aanslag waarbij haar geliefde echtgenoot wordt vermoord. Als het lot haar een nieuwe kans in het leven geeft, krijgt ze opnieuw een klap te verwerken. Iemand stuurt haar foto's en documenten die haar familiebanden ondermijnen en suggereren dat haar moeder in het verleden met de veiligheidsdienst heeft samengewerkt. Joanna besluit in haar eentje een historisch onderzoek uit te voeren en het mysterie te ontrafelen dat een schaduw werpt op haar familie. Wat ze ontdekt, zorgt er niet alleen voor dat ze op een heel andere manier naar haar moeder kijkt, maar ook dat ze haar eigen identiteit vindt. Joanna wordt gedwongen de afperser zelf onder ogen te zien en een keuze te maken die haar leven voor altijd zal veranderen.


Stream Różyczka 2 (2023) online in België

Wil je Różyczka 2 (2023) kijken? Is de film Różyczka 2 met Magdalena Boczarska te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Różyczka 2 kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Geen beschikbare streamingdiensten in België


Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Vrijdag 20 oktober 2023
  • Speelduur 106 minuten
  • Genres Thriller
  • Productiebedrijven Monolith Films, House Media Company, WFDiF & PISF
  • Productielanden Poland
  • Trefwoorden Blackmail, Sequel & Terrorist attack.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

De film Różyczka 2 (2023) is momenteel niet te zien op Belgische streamingdiensten.

De film Różyczka 2 (2023) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Różyczka 2 (2023) is momenteel niet beschikbaar om te kopen op streamingdiensten in België.

De film Różyczka 2 (2023) is momenteel niet beschikbaar om te huren op streamingdiensten in België.

In België kan je Różyczka 2 (2023) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Różyczka 2 (2023) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Różyczka 2 (2023) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Różyczka 2 (2023) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Różyczka 2 (2023) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Różyczka 2 (2023) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Różyczka 2 (2023) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Różyczka 2 (2023) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.