All the King's Men 2006

  • 5.7 286 stemmen
  • 125 min
  • Drama Thriller
Trailer afspelen

Willie Stark, een energieke plattelandsadvocaat, vecht zich een weg naar de top. Bijgestaan door zijn onwrikbare secretaresse Sadie Burke en de journalist Jack Burden bereikt hij de functie van gouverneur. Eenmaal gekozen, maakt Willie schaamteloos misbruik van zijn charme om een woeste dictator te worden, maar zijn onstuitbare honger naar macht dreigt de koning en zijn koningsschap de das om te doen.


Stream All the King's Men (2006) online in België

Wil je All the King's Men (2006) kijken? Is de film All the King's Men met Sean Penn te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je All the King's Men kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Het is mogelijk om de film All the King's Men te kopen op Apple TV, Rakuten TV & Amazon Video. All the King's Men (2006) is te huur op Apple TV, Rakuten TV & Amazon Video om online te kijken.

Koop All the King's Men (2006)
Huur All the King's Men (2006)
Download ondertiteling voor deze film All the King's Men (2006)
All.The.King's.Men.DVDRip.XviD-aXXo Downloaden
All.The.Kings.Men.2006.720p.BRRip.XviD.AC3-ViSiON Downloaden
All.The.Kings.Men.2006.1080p.BluRay.x264-CiNEFiLE Downloaden
ALL_THE_KINGS_MEN_2006 Downloaden

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Zondag 10 september 2006
  • Speelduur 125 minuten
  • Genres Drama & Thriller
  • Productie budget $55,000,000
  • Opbrengst $9,450,897
  • Productiebedrijven Relativity Media, Phoenix Pictures, VIP 4 Medienfonds, Rising Star & Columbia Pictures
  • Productielanden Germany & United States of America
  • Trefwoorden Journalist, Governor, Corruption, Based on novel or book, Politics, Blackmail, Bodyguard, Manipulation, Louisiana, Scandal, Tragedy, Mistress & Aristocrat.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

All the King's Men (2006) is te koop op Apple TV, Rakuten TV & Amazon Video. All the King's Men (2006) kan je in België huren op Apple TV, Rakuten TV & Amazon Video.

De film All the King's Men (2006) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film All the King's Men (2006) is te koop op streamingdienst Apple TV, Rakuten TV & Amazon Video. Het is aangeraden de film te kopen als je deze meerdere keren wilt kijken. Je hebt dan de mogelijkheid de film onbeperkt te kijken. De prijs die je moet betalen is afhankelijk van de titel en de beeldkwaliteit van de koopfilm.

Je kan de film All the King's Men (2006) huren op Apple TV, Rakuten TV & Amazon Video. Als je kiest om deze film te huren dan heb je de mogelijk deze gedurende een bepaalde huurperiode online te kijken.

In België kan je All the King's Men (2006) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film All the King's Men (2006) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film All the King's Men (2006) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

All the King's Men (2006) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

All the King's Men (2006) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

All the King's Men (2006) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

All the King's Men (2006) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Je kan de film All the King's Men (2006) met Sean Penn kopen of huren op Apple TV in België.