Rites of Passage 2012

  • 5.0 48 stemmen
  • 95 min
  • Thriller
Trailer afspelen

De student antropologie Nathan is gek op Dani, een lastige meid die afstand heeft genomen van haar Indiaanse Chumash erfgoed. Op een weekend nodigt hij professor Nash en enkele van zijn klasgenoten uit op de verlaten ranch van de familie, eens een heilige Chumash begraafplaats, om een eeuwenoud ritueel opnieuw uit te voeren. Nathans oudere broer, een stuntelende drugsverslaafde, is een van de twee excentriekelingen die daar geïsoleerd woont. De andere is Delgado, een verloren ziel die zijn vrouw en zoon verloren heeft door een ongeluk, veroorzaakt een dronken bestuurder. Zijn doel is het vinden van de persoon die het ongeluk veroorzaakt heeft. Deze twee zonderlingen reageren echter niet bepaald vriendelijk op ongenode gasten...


Stream Rites of Passage (2012) online in België

Wil je Rites of Passage (2012) kijken? Is de film Rites of Passage met Wes Bentley te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Rites of Passage kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Momenteel kun je Rites of Passage (2012) streamen op Sooner. Het is mogelijk om de film Rites of Passage te kopen op Apple TV & Sooner. Rites of Passage (2012) is te huur op Apple TV & Sooner om online te kijken.

Stream Rites of Passage (2012) gratis
Koop Rites of Passage (2012)
Huur Rites of Passage (2012)
Download ondertiteling voor deze film Rites of Passage (2012)
Rites.Of.Passage.2011.1080p.BluRay.x264-PFa Downloaden

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Dinsdag 24 april 2012
  • Speelduur 95 minuten
  • Genres Thriller
  • Productie budget $2,500,000
  • Productiebedrijven Atmosphere Entertainment MM, Demarest Films, Morningstar Films, Party Killer Films, Voltage Pictures & Demarest Media
  • Productielanden United States of America & Portugal
  • Trefwoorden Drug abuse, Ritual, Anthropologist, Indian burial ground & Burial ground.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

De film Rites of Passage (2012) met Wes Bentley is te streamen op Sooner. Rites of Passage (2012) is te koop op Apple TV & Sooner. Rites of Passage (2012) kan je in België huren op Apple TV & Sooner.

Momenteel kun je Rites of Passage (2012) streamen op Sooner in België. De mogelijkheid om deze film gratis te kijken hangt per streamingdienst af van het abonnementsmodel. Voor de meeste films zijn Nederlandstalige ondertiteling of audio beschikbaar.

De film Rites of Passage (2012) is te koop op streamingdienst Apple TV & Sooner. Het is aangeraden de film te kopen als je deze meerdere keren wilt kijken. Je hebt dan de mogelijkheid de film onbeperkt te kijken. De prijs die je moet betalen is afhankelijk van de titel en de beeldkwaliteit van de koopfilm.

Je kan de film Rites of Passage (2012) huren op Apple TV & Sooner. Als je kiest om deze film te huren dan heb je de mogelijk deze gedurende een bepaalde huurperiode online te kijken.

In België kan je Rites of Passage (2012) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Rites of Passage (2012) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Rites of Passage (2012) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Rites of Passage (2012) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Rites of Passage (2012) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Rites of Passage (2012) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Rites of Passage (2012) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Je kan de film Rites of Passage (2012) met Wes Bentley kopen of huren op Apple TV in België.