Hot Wheels: AcceleRacers - Plankgas 2005

Originele titel: Hot Wheels AcceleRacers: Ignition

  • 8.1 94 stemmen
  • 60 min
  • Sciencefiction Familie Animatie Actie
Trailer afspelen

In een hogesnelheidsarena strijden twee teams van menselijke coureurs tegen dodelijke robotachtige Racing Drones over ontzagwekkende racebanen met lussen, sprongen en stunts in deze splinternieuwe film Hot Wheels . Laat de werkelijkheid achter je voor de Wheel of Power, een poort naar wonderbaarlijke nieuwe werelden die de Race Domeinen genoemd worden. Iedere Race Domein heeft gevaren die alleen door de beste rijders overwonnen kunnen worden en een Accele-Charger aan de finish die de auto van de winnaar supervermogen geeft! In deze eerste DVD van de serie ontmoet je de rijders en voel je de opwinding terwijl ze plankgas de Wheel of Power in scheuren en door vier adembenemende Race Domeinen racen: Storm, Moeras, Grot en Lava! Non-stop actie, adembenemende tricks en beats laten je samen de ultieme race meemaken.!


Stream Hot Wheels: AcceleRacers - Plankgas (2005) online in België

Wil je Hot Wheels: AcceleRacers - Plankgas (2005) kijken? Is de film Hot Wheels: AcceleRacers - Plankgas met Adrian Holmes te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Hot Wheels: AcceleRacers - Plankgas kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Geen beschikbare streamingdiensten in België


Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Zaterdag 8 januari 2005
  • Speelduur 60 minuten
  • Genres Sciencefiction, Familie, Animatie & Actie
  • Productiebedrijven Mainframe Entertainment, Mattel & Warner Bros. Television
  • Productielanden Canada
  • Trefwoorden Alternate dimension, Race, Race car & Hot wheels.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

De film Hot Wheels: AcceleRacers - Plankgas (2005) is momenteel niet te zien op Belgische streamingdiensten.

De film Hot Wheels: AcceleRacers - Plankgas (2005) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Hot Wheels: AcceleRacers - Plankgas (2005) is momenteel niet beschikbaar om te kopen op streamingdiensten in België.

De film Hot Wheels: AcceleRacers - Plankgas (2005) is momenteel niet beschikbaar om te huren op streamingdiensten in België.

In België kan je Hot Wheels: AcceleRacers - Plankgas (2005) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Hot Wheels: AcceleRacers - Plankgas (2005) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Hot Wheels: AcceleRacers - Plankgas (2005) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Hot Wheels: AcceleRacers - Plankgas (2005) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Hot Wheels: AcceleRacers - Plankgas (2005) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Hot Wheels: AcceleRacers - Plankgas (2005) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Hot Wheels: AcceleRacers - Plankgas (2005) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Hot Wheels: AcceleRacers - Plankgas (2005) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.